Om Hansen

Ingeniører & Arkitekter

Vi er et sammenspillet team af ingeniører, arkitekter og byggerådgivere. Vores mål er at give vores kunder en god oplevelse ved at sikre dem et nemt og trygt byggeforløb.

Efter flere års erfaring fra rådgiverbranchen som byggerådgiver stiftede Dennis Hansen HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016, da han så et behov for et mere overskueligt materiale i forhold til den statiske dokumentation. En af Dennis’ visioner med etableringen af virksomheden var derfor at skabe gennemsigtighed i statiske rapporter, så rådgivere, håndværkere og bygherres samarbejde bliver tydeligt igennem byggeprocessen.

Siden opstarten i 2016 har virksomheden haft en løbende vækst, og i dag er der foruden Dennis tilknyttet en større medarbejderstab.

I 2021 blev kontoret på Lundborgvej indviet og her har medarbejderne i dag base.

 

Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter har vi altid fokus på nyskabelse, innovation og faglighed. Vi udvikler os sammen med de forandringer, der sker digitalt og lovmæssigt. Ligeledes har virksomhedens opgaver ændret sig i antal, kompleksitet og ydelser.

I 2021 etablerede virksomheden derfor en tegnestue, som specialiserer sig i forskellige hustyper. Fokus er her at levere et solidt tegningsmateriale ud fra kundens ønsker og præferencer. Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter gør vi os umage med at præsentere jer for et tegningsmateriale, der gør, at I kan visualisere jeres projekt.

I dag har vi samarbejdspartnere i hele landet med hovedaktiviteter i Midt- og Østjylland.

HANSEN – Ingeniører & Arkitekter er baseret på en række værdier, som både praktiseres blandt medarbejdere og gennemsyrer relationen til kunder og samarbejdspartnere, hvor værdier som troværdighed, kvalitet og ordentlighed er i højsædet.

Kontakt Hansen Ingeniør + Arkitekter

Kontakt Hansen Ingeniør & Arkitekter idag for en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning du har brug for.
Uanset om du har brug for et godt råd eller et overslag på en specifik opgave, står vi altid til rådighed.
Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et svar på din henvendelse!

Dennis KallestruP HaNSEN

Dennis KallestruP HaNSEN

Indehaver / Diplomingeniør

Mere om Dennis

Dennis er indehaver og stifter af HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016 og Rådgivende Ingeniør. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015 med speciale i byggeledelse. Desuden har Dennis Svendebrev som tømrer fra 2010. 

Ole Haaning

Ole Haaning

Diplomingeniør

Mere om Ole

Ole er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015. Ole har speciale i energi- og indeklima, og desuden Svendebrev som murer fra 2007.

Mads Bak-Jensen

Mads Bak-Jensen

Civilingeniør

Mere om Mads

Mads er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2018 med speciale i konstruktioner. Derudover har Mads Svendebrev som tømrer fra 2009.

Steffen B. G. H. Nielsen

Steffen B. G. H. Nielsen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Steffen

Steffen er Tegnestueleder. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2017. Steffen har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2007.

Louise Kallestrup Hansen

Louise Kallestrup Hansen

HR / Marketing / Kommunikation

Mere om Louise

Cand.Mag. fra Aarhus Universitet i 2014 med speciale i dansk herunder kommunikation, sprog & kultur- og medier. Hun har desuden en uddannelse i teoretisk- og praktisk pædagogikum fra 2017. Akademiuddannelse i Sociale Medier fra Erhvervsakademi Aarhus 2022.

Nadja Morell

Nadja Morell

Diplomingeniør

Mere om Nadja

Nadja er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Hun har speciale i design- og bærende konstruktioner.

Christian H. Jeppesen

Christian H. Jeppesen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Christian

Christian er ansat på tegnestuen. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2021. Christian har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2014.

VORES SERVICES

Hos HANSEN – Ingeniører + Arkitekter skaber vi tryghed i byggeforløbet ved at give kompetent rådgivning og grundige materialer. Læs mere om vores kerneydelser:

Lundborgvej 10
DK-8800 Viborg

Telefon: +45 50 79 09 09
E-Mail: info@dhri.dk

CVR: 39 90 58 84