Rådgivende
ingeniører

Uanset om du har brug for rådgivning til bærende konstruktioner, energi- og indeklima eller bygningsdesign, så tilbyder vi hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter kvalificeret, professionel og serviceminded ingeniørrådgivning, som sikrer dig tryghed i dit byggeprojekt. Vi samarbejder til daglig primært med totalentreprenører og typehusfirmaer, hvor vores mission er at skabe et værdifuldt resultat, som defineres ud fra ønsker og behov.

Derfor har vi fokus på et tæt samarbejde, en god dialog og opfølgning. Med løbende dialog, hurtig responstid og omhyggelig forventningsafstemning sikrer vi dig høj kvalitet og personlig rådgivning i øjenhøjde – uanset opgaven.

KFS Boligbyg er blot en af HANSEN – Ingeniører & Arkitekters mange samarbejdspartnere, som vi leverer personlig rådgivning af høj kvalitet til.

SOM RÅDGIVENDE INGENIØRFIRMA RÅDGIVER VI OM

privat byggerådgivning

Ingeniørydelser

Statiske beregninger

Skal du have udarbejdet statiske beregninger til dit nye hus? Have fjernet en bærende væg? Eller have eftervist din tagkonstruktion?

Så har du taget kontakt til de rette folk. Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter kommer du i kontakt med rådgivende ingeniører, der hjælper dig med at udarbejde de nødvendige statiske beregninger og dokumentation i forbindelse med dit byggeri.

 

Formålet med statisk dokumentation er at vise, at et byggeris bærende konstruktioner opfylder definerede krav til bærende konstruktioners styrke og anvendelighed. Endvidere er formålet med en statisk dokumentation at dokumentere de dele af projekteringen, som har betydning for byggeriets sikkerhed og anvendelighed; herunder byggeriets organisering, opgavefordeling og kontrol under projektering samt tilsyn med udførelse.

 

Statiske beregninger skal dokumentere, at sikkerheden og anvendelsen af byggeriets konstruktioner er i overensstemmelse med normer og standarder samt krav fra bygherre. Statiske beregninger er et eller flere tekniske dokumenter, der ved beregninger og henvisninger redegør for kravenes opfyldelse. Til de statiske beregninger bilægges relevante skitser, konstruktionstegninger og modeller, som er nødvendige for den samlede forståelse.

 

Sammen med de statiske beregninger følger en statisk projekteringsrapport, som skal give et overblik over byggeriets art og omfang. Det er i særdeleshed her HANSEN – Ingeniører & Arkitekter er et af de bedste rådgivende ingeniørfirmaer på markedet, da projekteringsrapporter udarbejdes med stor brugervenlighed, så entreprenører hurtigt og med gennemsigtighed kan finde vejledning og resultater.

VORES HOVEDFOKUS ER

Ingeniørydelser

Energikonsulenter og Dagslysberegning

Er du i tvivl om energien?

Fortvivl ikke – Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter rådgiver vi om og beregner dit energirammekrav i forbindelse med énfamiliehuse, rækkehusprojekter, erhvervsbygninger og sommerhuse/fritidshuse – og i forbindelse med både nybyggeri, ombygning, renovering og tilbygning.

 

Energirammeberegningen skal bruges som bevis for, at den nye bygning lever op til de gældende krav om energirammen.

 

Ifølge Bygningsreglementet (bygningsklasse 2018) skal der trænge så meget lys ind i rummene som muligt. Den indvendige belysningsstyrke fra dagslys skal overholde Bygningsreglementets lux-krav og skal bruges som dokumentation over for myndighederne.

 

Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter tager vi udgangspunkt i de forskellige faktorer, der gør sig gældende for en bedre energirammeberegning. Vi følger altid SBI’s (Statens Byggeforskningsinstitut) standarder, som er grundlaget for energirammeberegningen. 

 

”Hos KFS Boligbyg værdsætter vi erfaring, høj kvalitet og professionalisme. Derfor sætter vi stor pris på vores samarbejde med Dennis Hansen.”

KFS Boligbyg

Kontakt Hansen Ingeniør + Arkitekter

Kontakt Hansen Ingeniør & Arkitekter idag for en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning du har brug for.
Uanset om du har brug for et godt råd eller et overslag på en specifik opgave, står vi altid til rådighed.
Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et svar på din henvendelse!

Dennis KallestruP HaNSEN

Dennis KallestruP HaNSEN

Indehaver / Diplomingeniør

Mere om Dennis

Dennis er indehaver og stifter af HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016 og Rådgivende Ingeniør. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015 med speciale i byggeledelse. Desuden har Dennis Svendebrev som tømrer fra 2010. 

Ole Haaning

Ole Haaning

Diplomingeniør

Mere om Ole

Ole er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015. Ole har speciale i energi- og indeklima, og desuden Svendebrev som murer fra 2007.

Mads Bak-Jensen

Mads Bak-Jensen

Civilingeniør

Mere om Mads

Mads er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2018 med speciale i konstruktioner. Derudover har Mads Svendebrev som tømrer fra 2009.

Steffen B. G. H. Nielsen

Steffen B. G. H. Nielsen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Steffen

Steffen er Tegnestueleder. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2017. Steffen har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2007.

Louise Kallestrup Hansen

Louise Kallestrup Hansen

HR / Marketing / Kommunikation

Mere om Louise

Cand.Mag. fra Aarhus Universitet i 2014 med speciale i dansk herunder kommunikation, sprog & kultur- og medier. Hun har desuden en uddannelse i teoretisk- og praktisk pædagogikum fra 2017. Akademiuddannelse i Sociale Medier fra Erhvervsakademi Aarhus 2022.

Nadja Morell

Nadja Morell

Diplomingeniør

Mere om Nadja

Nadja er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Hun har speciale i design- og bærende konstruktioner.

Christian H. Jeppesen

Christian H. Jeppesen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Christian

Christian er ansat på tegnestuen. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2021. Christian har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2014.

Lundborgvej 10
DK-8800 Viborg

Telefon: +45 50 79 09 09
E-Mail: info@dhri.dk

CVR: 39 90 58 84