Arkitekt til privat bolig

En arkitekt med ekspertise i at tegne privat bolig kan hjælpe dig med at komme med forslag til dit projekt, når du skal bygge om, bygge til eller bygge nyt. Arkitekten kan også sikre, at dit byggeri eller din ombygning er lovlig og fungere som byggeleder og tovholder for de forskellige håndværkere i dit projekt.

FEM GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE EN ARKITEKT TIL DIN PRIVATBOLIG

Som privatperson er der flere gode grunde til at bruge en arkitekt til bygge- og renoveringsprojekter. Hvis du tænker, at arkitekten leverer tegninger til byggeprojekter, har du helt ret, men det er kun ét lag af arkitektens ydelser. Arkitekten kan for eksempel også hjælpe dig med:

 

 1. At energiforbedre din bolig. Energiforbedring er en ekstra gevinst ved at have en arkitekt med på et byggeprojekt. Arkitekten projekterer altid det bedste energiforbrug og kan ofte spare dig penge på din varmeregning efter en ombygning. 
 2. At fremtidssikre din bolig. Vil du på sigt gerne have muligheden for andre funktioner i din bolig, for eksempel at have et rum, der kan omdannes til hobbyrum? Arkitekten kan i samarbejde med dig sikre, at dine tanker og idéer bliver realiseret i både nybyg og ombygningsprojekter.
 3. At sikre, at byggeriet er lovligt. Arkitekten kan sørge for at indsamle information og dokumentere overfor kommunen, at dit byggeprojekt overholder gældende regler. Dette såkaldte myndighedsprojekt kan spare dig for meget tid med hjælp fra en arkitekt.
 4. At gøre din bolig mere værd. Et arkitekttegnet hus holder typisk en høj gensalgsværdi.
 5. At forbedre dit udeareal. Arkitekten kan hjælpe dig med at udnytte dit uderum optimalt – om det gælder terrasse, blomsterbede, orangeri eller andet.

PRIVAT ARKITEKT ER LIG MED DEN SKRÆDDERSYEDE LØSNING

Drømmen om det perfekte hus er tæt på at lykkes for dig. Ofte kan en arkitekttegnet løsning have samme omkostninger som at vælge et typehus – det er eksempelvis muligt at flytte perspektivet af den perfekte løsning på færre kvadratmeter i samarbejde mellem os og dig.

Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter hjælper vi gerne med at forberede, sikre og forbedre din byggeproces. Vores proces er ligetil og gennemsigtig. Alle beslutninger bliver foretaget i dialog mellem ønsker og muligheder.

PROCESSEN HOS HANSEN I FORBINDELSE MED BYGGEPROJEKTER

 • Skitsemøde. Først gennemgår vi idéer og forskellige opsætninger af dit nybyg eller ombygning
 • Godkendelse af skitseforslag. Vi indsnævrer de forskellige forslag og skitser, vi har udarbejdet ud fra dine ønsker, og udvælger en enkelt til videre proces.
 • Gennemgang af bygningen. Alle udarbejdede detaljer fra den valgte skitse præsenteres for dig og godkendes til videre arbejde.
 • Her udfærdiger vi 20 A3-tegninger af alle dele på huset, der skal bruges i konstruktionen.
 • Vores ingeniører udfærdiger en statisk rapport, der dokumenterer, at alle reglementer er overholdt.
 • Det færdige projekt sendes til entreprenøren. Når alt materiale er udarbejdet og godkendt af dig, sørger vi for at ordne og sende det til firmaet, der skal forestå byggeriet.

 

Er du mest tryg ved at lade os vælge passende håndværkere til dit projekt? Vi hjælper dig gerne med at sørge for, at opstarten går, som den skal, og overser også gerne processen undervejs.

 

Kontakt os for en ganske uforpligtende dialog i dag – vi står altid til rådighed for en snak om, hvordan vi sammen kan realisere jeres drømme. Vi vender hurtigt tilbage med et svar, og I kan altid være sikre på, at vi svarer på henvendelser indenfor 24 timer.

Kontakt Hansen Ingeniør + Arkitekter

Kontakt Hansen Ingeniør & Arkitekter idag for en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning du har brug for.
Uanset om du har brug for et godt råd eller et overslag på en specifik opgave, står vi altid til rådighed.
Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et svar på din henvendelse!

Dennis KallestruP HaNSEN

Dennis KallestruP HaNSEN

Indehaver / Diplomingeniør

Mere om Dennis

Dennis er indehaver og stifter af HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016 og Rådgivende Ingeniør. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015 med speciale i byggeledelse. Desuden har Dennis Svendebrev som tømrer fra 2010. 

Ole Haaning

Ole Haaning

Diplomingeniør

Mere om Ole

Ole er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015. Ole har speciale i energi- og indeklima, og desuden Svendebrev som murer fra 2007.

Mads Bak-Jensen

Mads Bak-Jensen

Civilingeniør

Mere om Mads

Mads er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2018 med speciale i konstruktioner. Derudover har Mads Svendebrev som tømrer fra 2009.

Steffen B. G. H. Nielsen

Steffen B. G. H. Nielsen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Steffen

Steffen er Tegnestueleder. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2017. Steffen har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2007.

Louise Kallestrup Hansen

Louise Kallestrup Hansen

HR / Marketing / Kommunikation

Mere om Louise

Cand.Mag. fra Aarhus Universitet i 2014 med speciale i dansk herunder kommunikation, sprog & kultur- og medier. Hun har desuden en uddannelse i teoretisk- og praktisk pædagogikum fra 2017. Akademiuddannelse i Sociale Medier fra Erhvervsakademi Aarhus 2022.

Nadja Morell

Nadja Morell

Diplomingeniør

Mere om Nadja

Nadja er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Hun har speciale i design- og bærende konstruktioner.

Christian H. Jeppesen

Christian H. Jeppesen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Christian

Christian er ansat på tegnestuen. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2021. Christian har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2014.

Lundborgvej 10
DK-8800 Viborg

Telefon: +45 27 11 26 17
E-Mail: info@dhri.dk

CVR: 39 90 58 84