Arkitektrådgivning

Fra udviklende arkitekter

I vores nyetablerede tegnestue har vi fokus på at skabe et hjem, der passer til den enkeltes behov. Derfor lytter vi til individuelle ønsker, så bygherre i sidste ende står med et tegningsmateriale til en identitetsskabende bolig, der forbedrer livskvaliteten.

Vi varetager byggeopgaver for alle bygherretyper, men henvender os primært til typehusfirmaer, som ønsker et solidt og fagligt funderet tegningsmateriale af høj kvalitet.

 

ARKITEKTERNES KERNEYDELSER

 

arkitektrådgivning hos arkitektfirma

ARKITEKTYDELSER – ARKITEKTRÅDGIVNING FRA IDEFASEN TIL UDBUDSFASEN

TEGNINGSMATERIALE

Vil I være sikre på at føle jer trygge igennem jeres kommende byggeprojekt?Ønsker I et godt samarbejde og nogen, der lytter til jeres ønsker og behov?Så skal I vælge at samarbejde med HANSEN – Ingeniører & Arkitekter.

 

Hos os værdsætter vi et godt samarbejde med bygherre igennem hele processen – fra idefasen til udførelsesfasen. Vi ønsker at være jeres repræsentant og sparringspartner igennem hele jeres byggeprojekt. I ide- og tegnefasen indkredses jeres drømme, og ønsker til det fremtidige byggeri fastlægges.

Her er fokus på at udarbejde

Vi har en bred forståelse for design, nytænkning og konstruktion, hvilket betyder, at vi prioriterer at ramme den stilart, som I ønsker. Hos os får I et overblik over jeres kommende byggeprojekt, så I føler jer trygge igennem hele processen. Vi samarbejder om at udvikle en plantegning, og dernæst finpudser tegnestuen plantegningen og udarbejder et skitseprojekt.

 

Med et skitseprojekt får I jeres ideer udtrykt igennem plantegninger, facadetegninger etc., som giver jer en realistisk og fyldestgørende forståelse af byggeprojektet, inden det sættes i gang.

Skitseprojektet indeholder

Hvis jeres byggeprojekt skal realiseres, udvikler vores arkitekter dernæst et myndighedsprojekt og går videre med ideerne fra skitsefasen. Det næste skridt er en granskning og behandling af skitseprojektet, hvor vi udarbejder alle de nødvendige dokumenter for jer og henter tilladelse til byggeriet fra kommunen.

Myndighedsprojektet indebærer

 • Situationsplan
 • Plantegninger
 • Snittegninger
 • Facadetegninger
 • Eventuelle møbleringsplaner
 • Beskrivelser af overordnet materialevalg
 • Nødvendige detaljetegninger
 • Nødvendige konstruktionstegninger samt konstruktionsbeskrivelser
 • Indhentning af byggetilladelse

Når I har fået jeres byggetilladelse, kan vi udarbejde et hovedprojekt til jer. Her udarbejdes de sidste tegninger som detaljetegninger og arbejdstegninger af byggeriet. Hovedprojektet skal bruges til at indhente tilbud fra entreprenører og håndværkere og er desuden grundlaget for, hvordan byggeriet skal udføres.

Når du bestiller et hovedprojekt hos os, indebærer det følgende

 • Detaljetegninger
 • Byggetegninger
 • Beskrivelser
 • Udbudsgrundlag
 • Rådgivning fra idefasen til udbudsfasen

Realistisk 3D Visualisering

Vi tilbyder hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter optegning i 3D og omformer det til detaljeret dokumentation, fotorealistiske billeder og 3D-visualisering, hvor vi kræser for detaljen. En 3D-visualisering kan give bygherre tryghed og overblik over projektet.

Bygherre får med en 3D-visualisering en unik mulighed for at se byggeriet som en helhed, inden det finjusteres. Materialeoverflader og lysindfald illustreres i modellen og giver det bedste grundlag for de sidste beslutninger i skitseprojektet.

 

3D-visualiseringen gør skitserne levende og håndgribelige, så I kan danne jer et konkret indtryk af det færdige byggeri. Dermed kan I tidligt i skitseringsfasen forholde jer til slutresultatet og sammen med arkitekten korrigere de sidste detaljer i byggeriet, så jeres drømme bliver realiserbare.

 

3D-visualisering er ikke blot et praktisk redskab for jer som bygherrer, men også for de enkelte faggrupper, så arkitekten, entreprenøren og håndværkeren på byggepladsen har adgang til de samme illustrationer og visualiseringer. Det giver et godt fundament for et velkoordineret arbejdsflow samt en effektiv byggeproces og minimerer dermed risikoen for fejl, forsinkelser og misforståelser.

HAR I BRUG FOR ET ARKITEKTFIRMA, DER KAN YDE KOMPETENT ARKITEKTRÅDGIVNING?

Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter tilbyder vi arkitektrådgivning og byggerådgivning til de fleste byggeprojekter. Står I og mangler et arkitektfirma med kompetente kræfter, der har stor indsigt i hele processen af et husbyggeri? Så tag endelig kontakt til os og få en betingelsesfri dialog om, hvad vi kan hjælpe med. Vi ser frem til at hjælpe jer med at realisere jeres drømmebyggeri!

 

3d visualisering pris

Kontakt os

Kontakt os idag for en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning du har brug for.
Uanset om du har brug for et godt råd eller et overslag på en specifik opgave, står vi altid til rådighed.
Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et svar på din henvendelse!

Dennis Kallestrup Hansen

Dennis Kallestrup Hansen

Indehaver / Diplomingeniør

Telefon: +45 27 11 26 17
Email: info@dhri.dk

Mere om Dennis

Dennis er indehaver og stifter af HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016 og Rådgivende Ingeniør. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015 med speciale i byggeledelse. Desuden har Dennis Svendebrev som tømrer fra 2010. 

Ole Haaning

Ole Haaning

Diplomingeniør

Telefon: +45 25 35 75 55
Email: ole@dhri.dk

Mere om Ole

Ole er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015. Ole har speciale i energi- og indeklima, og desuden Svendebrev som murer fra 2007.

Mads Bak-Jensen

Mads Bak-Jensen

Civilingeniør

Telefon: +45 26 39 14 66
Email: mads@dhri.dk

Mere om Mads

Mads er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2018 med speciale i konstruktioner. Derudover har Mads Svendebrev som tømrer fra 2009.

Steffen B. G. H. Nielsen

Steffen B. G. H. Nielsen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Telefon: +45 22 20 26 17
Email: steffen@dhri.dk

Mere om Steffen

Steffen er Tegnestueleder. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2017. Steffen har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2007.

Louise Kallestrup Hansen

Louise Kallestrup Hansen

HR / Marketing / Kommunikation

Telefon: +45 60 22 13 23
Email: louise@dhri.dk

Mere om Louise

Cand.Mag. fra Aarhus Universitet i 2014 med speciale i dansk herunder kommunikation, sprog & kultur- og medier. Hun har desuden en uddannelse i teoretisk- og praktisk pædagogikum fra 2017. Akademiuddannelse i Sociale Medier fra Erhvervsakademi Aarhus 2022.

Nadja Morell

Nadja Morell

Diplomingeniør

Telefon: +45 22 61 26 17
Email: nadja@dhri.dk

Mere om Nadja

Nadja er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Hun har speciale i design- og bærende konstruktioner.