Arkitektrådgivning

Udviklende arkitekter

I vores tegnestue har vi fokus på at skabe et hjem, der passer til den enkeltes behov. Derfor lytter vi til individuelle ønsker, så bygherre i sidste ende står med et tegningsmateriale til en identitetsskabende bolig, der forbedrer livskvaliteten.

Vi varetager byggeopgaver for alle bygherretyper, men henvender os primært til typehusfirmaer, som ønsker et solidt og fagligt funderet tegningsmateriale af høj kvalitet.

 

ARKITEKTERNES KERNEYDELSER

 

arkitektrådgivning hos arkitektfirma

ARKITEKTYDELSER – ARKITEKTRÅDGIVNING FRA IDEFASEN TIL UDBUDSFASEN

TEGNINGSMATERIALE

Vil I være sikre på at føle jer trygge igennem jeres kommende byggeprojekt?Ønsker I et godt samarbejde og nogen, der lytter til jeres ønsker og behov?Så skal I vælge at samarbejde med HANSEN – Ingeniører & Arkitekter.

 

Hos os værdsætter vi et godt samarbejde med bygherre igennem hele processen – fra idefasen til udførelsesfasen. Vi ønsker at være jeres repræsentant og sparringspartner igennem hele jeres byggeprojekt. I ide- og tegnefasen indkredses jeres drømme, og ønsker til det fremtidige byggeri fastlægges.

Her er fokus på at udarbejde

Vi har en bred forståelse for design, nytænkning og konstruktion, hvilket betyder, at vi prioriterer at ramme den stilart, som I ønsker. Hos os får I et overblik over jeres kommende byggeprojekt, så I føler jer trygge igennem hele processen. Vi samarbejder om at udvikle en plantegning, og dernæst finpudser tegnestuen plantegningen og udarbejder et skitseprojekt.

 

Med et skitseprojekt får I jeres ideer udtrykt igennem plantegninger, facadetegninger etc., som giver jer en realistisk og fyldestgørende forståelse af byggeprojektet, inden det sættes i gang.

Skitseprojektet indeholder

Hvis jeres byggeprojekt skal realiseres, udvikler vores arkitekter dernæst et myndighedsprojekt og går videre med ideerne fra skitsefasen. Det næste skridt er en granskning og behandling af skitseprojektet, hvor vi udarbejder alle de nødvendige dokumenter for jer og henter tilladelse til byggeriet fra kommunen.

Myndighedsprojektet indebærer

Når I har fået jeres byggetilladelse, kan vi udarbejde et hovedprojekt til jer. Her udarbejdes de sidste tegninger som detaljetegninger og arbejdstegninger af byggeriet. Hovedprojektet skal bruges til at indhente tilbud fra entreprenører og håndværkere og er desuden grundlaget for, hvordan byggeriet skal udføres.

Når du bestiller et hovedprojekt hos os, indebærer det følgende arkitektrådgivning

ARKITEKTYDELSER – ARKITEKTTEGNEDE HUSE og øvrige projekter 

ARKITEKTTEGNET HUS 

Et arkitekttegnet hus er et skræddersyet hus, hvor der er taget højde for både husets æstetiske og unikke udtryk og for husets funktionaliteter indenfor og udenfor. Med et arkitekttegnet hus er der rig mulighed for at tilpasse det til netop jeres ønsker og skræddersy det til jeres behov.

ARKITEKT TIL HUSPROJEKT

Nogle har helt klare ideer om, hvordan de gerne vil have deres kommende hus til at se ud, og hvilke funktioner det skal indeholde. Man har måske set et eller flere konkrete design, man gerne vil tage udgangspunkt i, eller måske er det hele oppe i hovedet. Andre er mere i tvivl og vil gerne have input til, hvad der kan lade sig gøre. Uanset hvad kan en arkitekt hjælpe med at realisere husprojektet og gøre nogle ofte lidt diffuse ønsker og ideer meget konkrete.

 

En del af arkitektens rolle er selvfølgelig også at komme med faglig sparring og input til, hvordan drømmehuset kan komme fra tanke til færdigt byggeri. Arkitekten kommer blandt andet med viden om reglementer, byggetekniske forhold og ikke mindst en sans for lækkert design, så I både er sikret et arkitekttegnet hus, der lever op til diverse krav og regler, og som samtidig fremstår smukt og unikt. Med et arkitekttegnet hus er der desuden taget højde for eksempelvis lysforhold, udsigt osv. på jeres grund, så I får udnyttet det fulde potentiale af jeres ejendom.

EKSKLUSIVT OG MODERNE HUSDESIGN

Vores arkitekter hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter har altid en finger på pulsen i forhold til tidens tendenser, så I kan være sikre på at få et eksklusivt og moderne husdesign, hvis I vælger et arkitekttegnet hus tegnet på vores tegnestue.

 

Vi tegner huse i alle forskellige byggestile og typer, så der vil uden tvivl være mulighed for, at vi kan tegne et arkitekttegnet hus, som falder i netop jeres smag. Er I til funkishus, et- eller flerplanshus, fladt tag eller sadeltag? Der er mange muligheder og mange ting at tage stilling til i processen med at få lavet et arkitekttegnet hus, og her er det en fordel at have en professionel sparringspartner med på råd. Læs og se mere om forskellige arkitekttegnede hustyper: 

 

Har I brug for lidt inspiration til, hvordan drømmehuset kan se ud? Så tag et kig på vores eksisterende projekter  – her finder I forskellige typer byggerier tegnet af vores arkitekter.

BYG ARKITEKTTEGNET HUS MED HJÆLP FRA HANSEN – INGENIØRER & ARKITEKTER

Drømmer I om et arkitekttegnet hus, hvor der er kælet for detaljen og taget udgangspunkt i netop jeres ønsker? HANSEN – Ingeniører & Arkitekter har stor erfaring med hele processen fra idéfasen, til byggeriet står færdigt, således at vi varetager al rådgivning fra start til slut.

 

Kontakt os for en ganske uforpligtende dialog i dag – vi står altid til rådighed for en snak om, hvordan vi sammen kan realisere jeres drømme. Vi vender hurtigt tilbage med et svar, og I kan altid være sikre på, at vi svarer på henvendelser indenfor 24 timer.

BRUG FOR HJÆLP TIL ANDRE OPGAVER? 

Hos HANSEN – Ingeniører + Arkitekter hjælper vi også gerne med øvrige projekter og opgaver. Så mangler I en arkitket til mindre projekter, så er I velkommen til at kontakte os. Læs mere om de andre typer af opgaver vi udfører her:

Realistisk 3D Visualisering

Vi tilbyder hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter optegning i 3D og omformer det til detaljeret dokumentation, fotorealistiske billeder og 3D-visualisering, hvor vi kræser for detaljen. En 3D-visualisering kan give bygherre tryghed og overblik over projektet.

Bygherre får med en 3D-visualisering en unik mulighed for at se byggeriet som en helhed, inden det finjusteres. Materialeoverflader og lysindfald illustreres i modellen og giver det bedste grundlag for de sidste beslutninger i skitseprojektet.

 

3D-visualiseringen gør skitserne levende og håndgribelige, så I kan danne jer et konkret indtryk af det færdige byggeri. Dermed kan I tidligt i skitseringsfasen forholde jer til slutresultatet og sammen med arkitekten korrigere de sidste detaljer i byggeriet, så jeres drømme bliver realiserbare.

 

3D-visualisering er ikke blot et praktisk redskab for jer som bygherrer, men også for de enkelte faggrupper, så arkitekten, entreprenøren og håndværkeren på byggepladsen har adgang til de samme illustrationer og visualiseringer. Det giver et godt fundament for et velkoordineret arbejdsflow samt en effektiv byggeproces og minimerer dermed risikoen for fejl, forsinkelser og misforståelser.

HAR I BRUG FOR ET ARKITEKTFIRMA, DER KAN YDE KOMPETENT ARKITEKTRÅDGIVNING?

Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter tilbyder vi arkitektrådgivning og byggerådgivning til de fleste byggeprojekter. Står I og mangler et arkitektfirma med kompetente kræfter, der har stor indsigt i hele processen af et husbyggeri? Så tag endelig kontakt til os og få en betingelsesfri dialog om, hvad vi kan hjælpe med. Vi ser frem til at hjælpe jer med at realisere jeres drømmebyggeri!

 

2-plans funkisvilla

Kontakt Hansen Ingeniør + Arkitekter

Kontakt Hansen Ingeniør & Arkitekter idag for en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning du har brug for.
Uanset om du har brug for et godt råd eller et overslag på en specifik opgave, står vi altid til rådighed.
Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et svar på din henvendelse!

Dennis KallestruP HaNSEN

Dennis KallestruP HaNSEN

Indehaver / Diplomingeniør

Mere om Dennis

Dennis er indehaver og stifter af HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016 og Rådgivende Ingeniør. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015 med speciale i byggeledelse. Desuden har Dennis Svendebrev som tømrer fra 2010. 

Ole Haaning

Ole Haaning

Diplomingeniør

Mere om Ole

Ole er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015. Ole har speciale i energi- og indeklima, og desuden Svendebrev som murer fra 2007.

Mads Bak-Jensen

Mads Bak-Jensen

Civilingeniør

Mere om Mads

Mads er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2018 med speciale i konstruktioner. Derudover har Mads Svendebrev som tømrer fra 2009.

Steffen B. G. H. Nielsen

Steffen B. G. H. Nielsen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Steffen

Steffen er Tegnestueleder. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2017. Steffen har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2007.

Louise Kallestrup Hansen

Louise Kallestrup Hansen

HR / Marketing / Kommunikation

Mere om Louise

Cand.Mag. fra Aarhus Universitet i 2014 med speciale i dansk herunder kommunikation, sprog & kultur- og medier. Hun har desuden en uddannelse i teoretisk- og praktisk pædagogikum fra 2017. Akademiuddannelse i Sociale Medier fra Erhvervsakademi Aarhus 2022.

Nadja Morell

Nadja Morell

Diplomingeniør

Mere om Nadja

Nadja er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Hun har speciale i design- og bærende konstruktioner.

Christian H. Jeppesen

Christian H. Jeppesen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Christian

Christian er ansat på tegnestuen. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2021. Christian har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2014.