Arkitekt til ombygning

Arkitekten er en næsten uundværlig hjælp til ombygningen af huset. Du kan få den nødvendige hjælp til din renovering fra start til slut. Arkitekten hjælper dig med det helt rigtige udtryk og materialevalg, så ingeniøren bagefter kan levere de nødvendige beregninger, der får projektet til at gå op i højere enhed.

OMBYGNING AF DIT HUS MED ARKITEKT- OG INGENIØRRÅDGIVNING

Selv hvis du har en helt klar idé om, hvordan din kommende tilbygning skal være, kan det være en god idé at vende tanken med en arkitekt, der kan nedfælde dine tanker på en tegning, eller en ingeniør, der kan finde ud af, om idéen kan bære i praksis. Selv den bedste idé kan blive begrænset af, at du skal forsøge at forklare håndværkeren dine tanker. Her vil arkitekten være den bedste hjælp, du kan få.

 

Din sikkerhed efter ombygningen holder ingeniøren styr på. Han eller hun kan foretage det, der kaldes en statisk beregning, når du skal bygge om. Det er i praksis beregningen på, om din ændrede huskonstruktion kan modstå belastningerne. Ingeniøren kan også hjælpe med at foretage en energiberegning, som sikrer, at huset overholder kravene i bygningsreglementet.

 

Vi kalder vores sammensætning af services for en 360-graders løsning, fordi vi både kan forestå designet af din ombygning og beregne holdbarheden af konstruktionen, så den lever op til gældende lovgivning.

SKÅN MILJØET OG SPAR PENGE MED EN OMBYGNING AF DIT HUS

Du har måske tænkt tanken, at en ombygning eller tilbygning vil være billigere i omkostninger end at bygge et nyt hus. Hvad du måske ikke har været omkring i dine overvejelser er, at en ombygning kan energiforbedre dit eksisterende hus. Får du for eksempel skabt større flader med vinduer under din ombygning, vil de nye, energieffektive typer kunne holde langt bedre på varmen end vinduer fra 90’erne og tidligere.

 

Er din ombygning så omfattende, at du skal have lavet en tilbygning til dit hus, er der også god fornuft i at overveje at genisolere dit gamle tag i den forbindelse. Genisolering er også en af de energiforbedringer, der kan spare dig for penge til opvarmning i vinterhalvåret.

 

Når vi planlægger din ombygning af huset, er vi også interesserede i, at du skal kunne leve så bæredygtigt som muligt. Lys, bæredygtig opvarmning og mindre varmetab er helt naturlige elementer for os at arbejde med i din ombygningsproces.

ARKITEKTEN KAN GIVE DIN OMBYGNING ET NYT OG TIDLØST DESIGN

Er dit hus en ældre murermestervilla eller et typehus fra halvfjerdserne – eller en hvilken som helst anden slags, der er bygget i en bestemt byggestil eller tidsperiode – kan vores arkitekter hjælpe dig med at give huset et helt nyt udseende med en ombygning.

 

Forestil dig, at dit hus med saddeltag får en tilbygning på tværs af huset, hvor taget har ensidigt fald. Det vil give huset et helt andet udseende, hvor der er rig mulighed for store glaspartier med lysindfald. Din ombygning kan også være en radikal ændring på huset med flere tilbygninger, der smelter sammen med dit eksisterende parcelhus eller længehus i et harmonisk udseende.

 

Dine muligheder for ombygning af huset er næsten uanede. Vi er altid klar på at sparre med dig om en spændende idé eller opgave fra start til slut. Arkitekten kan hjælpe dig til at få ombygningen, der rammer helt plet i spændingsfeltet mellem muligheder og eksisterende rammer. Ingeniøren kan være tungen på vægtskålen, der får ombygningen til at holde i husets levetid.

HANSEN – INGENIØRER & ARKITEKTER – OGSÅ TIL OMBYGNING

Arkitekterne hos HANSEN er specialister i at føre tanker og idéer ned på konkrete plantegninger, der kan læses af håndværkere og føres ud i livet. Vores ingeniører hjælper med beregninger på, om ombygningen kan realiseres eller har brug for ændringer for at virke helt efter hensigten og leve op til standarderne.

 

Kontakt os for en ganske uforpligtende dialog i dag – vi står altid til rådighed for en snak om, hvordan vi sammen kan realisere jeres drømme. Vi vender hurtigt tilbage med et svar, og I kan altid være sikre på, at vi svarer på henvendelser indenfor 24 timer.

Arkitekt til ombyg

Kontakt Hansen Ingeniør + Arkitekter

Kontakt Hansen Ingeniør & Arkitekter idag for en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning du har brug for.
Uanset om du har brug for et godt råd eller et overslag på en specifik opgave, står vi altid til rådighed.
Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et svar på din henvendelse!

Dennis KallestruP HaNSEN

Dennis KallestruP HaNSEN

Indehaver / Diplomingeniør

Mere om Dennis

Dennis er indehaver og stifter af HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016 og Rådgivende Ingeniør. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015 med speciale i byggeledelse. Desuden har Dennis Svendebrev som tømrer fra 2010. 

Ole Haaning

Ole Haaning

Diplomingeniør

Mere om Ole

Ole er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015. Ole har speciale i energi- og indeklima, og desuden Svendebrev som murer fra 2007.

Mads Bak-Jensen

Mads Bak-Jensen

Civilingeniør

Mere om Mads

Mads er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2018 med speciale i konstruktioner. Derudover har Mads Svendebrev som tømrer fra 2009.

Steffen B. G. H. Nielsen

Steffen B. G. H. Nielsen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Steffen

Steffen er Tegnestueleder. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2017. Steffen har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2007.

Louise Kallestrup Hansen

Louise Kallestrup Hansen

HR / Marketing / Kommunikation

Mere om Louise

Cand.Mag. fra Aarhus Universitet i 2014 med speciale i dansk herunder kommunikation, sprog & kultur- og medier. Hun har desuden en uddannelse i teoretisk- og praktisk pædagogikum fra 2017. Akademiuddannelse i Sociale Medier fra Erhvervsakademi Aarhus 2022.

Nadja Morell

Nadja Morell

Diplomingeniør

Mere om Nadja

Nadja er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Hun har speciale i design- og bærende konstruktioner.

Christian H. Jeppesen

Christian H. Jeppesen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Christian

Christian er ansat på tegnestuen. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2021. Christian har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2014.

Lundborgvej 10
DK-8800 Viborg

Telefon: +45 27 11 26 17
E-Mail: info@dhri.dk

CVR: 39 90 58 84