Arkitekttegnet længehus

Et arkitekttegnet længehus er din mulighed for at få et hus, der er opbygget helt efter dine personlige ønsker og behov. Når du har en arkitekt med til at sammensætte dit drømmehus, kan selv de mindste detaljer passe sammen ind i din unikke forestilling om det perfekte hjem.

FORDELE VED AT BYGGE ET LÆNGEHUS, DER ER ARKITEKTTEGNET

Et længehus er ikke bare dejligt at bo i – det er også praktisk for den moderne familie og kan bygges op i mange forskellige stilarter. Huset kan bygges op i et stort udvalg af  materialer, der hver har sit udtryk og egenskaber. Et længehus er derfor en helt individuel og unik oplevelse. Især når du får hjælp af en arkitekt.

 

Fordele ved længehuset:

 

  • Du udnytter din grund. Du kan for eksempel placere dit længehus, så det ligger på kanten af din grund, op ad et læbælte eller lignende. Det giver bedre plads til udnyttelse af haven til familiens aktiviteter.
  • Udsigt og lysindfald er i synergi. Den lange bygning er fantastisk alsidig, når der skal bygges vinduespartier ind. Du kan i sidste ende vælge, hvilke rum der skal have stort lysindfald, og hvilke der skal have mindre lys og dermed være mere kølige.
  • Huset er nemt at bygge op. Er huset med forskudte længer, gør det opgaven lidt mere interessant, men i almindelighed er det nemt at fordele rum og funktionaliteter i det rektangulære hus.
  • Terrassen kan placeres perfekt. Sydvendt eller lidt skævt vinklet, så du også får aftensolen med. Mulighederne er mange. Du kan også få bygget flere små terrasser eller en enkelt sammenhængende.
  • Du har alle muligheder for at ramme dit udtryk. Længehuset kan være helt klassisk opbygget, være med forskudte længer, have åbne rum med loft til kip eller variationer mellem rummene. Kun fantasien, fysikken og materialerne sætter grænsen.

DIT SAMARBEJDE MED HANSEN – INGENIØRER & ARKITEKTER OM LÆNGEHUS

Det ultimative hus er defineret ved dine behov, uanset om du har besluttet dig for et længehus eller en anden type af hus. Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter er vores mål altid at konstruere den bolig, der både ligner og føles som det helt rette sted at være for dig og din familie.

 

Dit samarbejde med os vil altid være kendetegnet ved løbende og transparent kommunikation. Vi gør os umage for at nå dine ønsker så præcist som muligt. Når vi overleverer et projekt, vil det altid være godkendt af kunden for at sikre, at alle aftaler og planer er overholdt.

Kontakt os, hvis du ønsker at bygge et arkitekttegnet længehus eller har en ombygning af dit nuværende i tankerne.

Længehus

Kontakt Hansen Ingeniør + Arkitekter

Kontakt Hansen Ingeniør & Arkitekter idag for en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning du har brug for.
Uanset om du har brug for et godt råd eller et overslag på en specifik opgave, står vi altid til rådighed.
Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et svar på din henvendelse!

Dennis KallestruP HaNSEN

Dennis KallestruP HaNSEN

Indehaver / Diplomingeniør

Mere om Dennis

Dennis er indehaver og stifter af HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016 og Rådgivende Ingeniør. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015 med speciale i byggeledelse. Desuden har Dennis Svendebrev som tømrer fra 2010. 

Ole Haaning

Ole Haaning

Diplomingeniør

Mere om Ole

Ole er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015. Ole har speciale i energi- og indeklima, og desuden Svendebrev som murer fra 2007.

Mads Bak-Jensen

Mads Bak-Jensen

Civilingeniør

Mere om Mads

Mads er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2018 med speciale i konstruktioner. Derudover har Mads Svendebrev som tømrer fra 2009.

Steffen B. G. H. Nielsen

Steffen B. G. H. Nielsen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Steffen

Steffen er Tegnestueleder. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2017. Steffen har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2007.

Louise Kallestrup Hansen

Louise Kallestrup Hansen

HR / Marketing / Kommunikation

Mere om Louise

Cand.Mag. fra Aarhus Universitet i 2014 med speciale i dansk herunder kommunikation, sprog & kultur- og medier. Hun har desuden en uddannelse i teoretisk- og praktisk pædagogikum fra 2017. Akademiuddannelse i Sociale Medier fra Erhvervsakademi Aarhus 2022.

Nadja Morell

Nadja Morell

Diplomingeniør

Mere om Nadja

Nadja er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Hun har speciale i design- og bærende konstruktioner.

Christian H. Jeppesen

Christian H. Jeppesen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Christian

Christian er ansat på tegnestuen. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2021. Christian har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2014.

Lundborgvej 10
DK-8800 Viborg

Telefon: +45 27 11 26 17
E-Mail: info@dhri.dk

CVR: 39 90 58 84