5 gode grunde til at bygge nyt

Vi har hos HANSEN Ingeniører & Arkitekter samlet 5 gode grunde til at bygge nyt.

 

  1. Økonomi

Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter er første step i processen altid, at I får et økonomisk overblik over jeres projekt. Når I skal have tegnet jeres nye hus, er der mange muligheder og valg. Vores dygtige arkitekter og ingeniører sidder klar med professionel rådgivning i forbindelse med design, energirådgivning og vedligeholdelse, så økonomi og ønsker går hånd i hånd.

 

  1. Plantegninger og arkitekttegnede huse

Vi vægter vores plantegninger højt, da de skal afspejle lige netop, hvad I drømmer om. Vi ved, at mange af jer ønsker at sætte et unikt præg på plantegningen, og det får I muligheden for med et arkitekttegnet hus hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter. På den måde får I et gennemtænkt hus, da vi sammen gennemgår mange detaljerede beslutninger.

 

  1. Fremtiden

Når I skal i gang med at bygge et nyt hus, så tænk langsigtet og tænk på fremtiden. Er der en familieforøgelse på vej og dermed behov for et ekstra værelse? Er der behov for et stort bryggers til teenagernes vasketøj, eller flytter børnene snart hjemmefra? Når vi hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter rådgiver jer om at tænke langsigtet, er det fordi, vi har en vision om at jeres nye hjem skal blive et dejligt hjem for jer i mange år.

 

  1. En bæredygtig løsning

Ved at bygge nyt, vælger du ofte en mere bæredygtig løsning. På flere punkter kan nybyggeri nemlig være et bedre valg, når det kommer til miljøet. Når I vælger at bygge nyt med HANSEN – Ingeniører & Arkitekter rådgiver vi jer om opvarmning, elektricitet og ventilation. Det betyder, at du med et nyt hus kan reducere energiforbruget og sikre et godt indeklima.

 

 

  1. Erfarne og tillidsfulde samarbejdspartnere

Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter samarbejder vi med forskellige, dygtige og tillidsfulde entreprenører. Har I ikke allerede valgt et byggefirma, hjælper vi jer gerne med at etablere kontakten til vores dygtige samarbejdspartnere.  

 

Firmatur, teambuilding

Byggemøde og samarbejdspartnere, august 2022

Dennis Hansen og Nadja Morell er taget til byggemøde med en af HANSEN – Ingeniører & Arkitekters gode samarbejdspartnere. Hos os samarbejder vi med mange forskellige byggefirmaer rundt om i landet. Hvis I står og mangler dygtige ingeniører, som har fokus på den gode dialog og opfølgning og som leverer rådgivning af høj kvalitet, så tag endelig fat i os. 

Her er vi til byggemøde og besigtigelse af et projekt i Viborg. 

Vi er tilhængere af, at vores kunder føler sig trygge igennem byggeprocessen. Derfor er det også vigtigt for os at mødes med vores samarbejdspartnere. Se mere om vores forskellige ydelser her på siden. 

Firmatur, teambuilding

VFF Spinningevent, juni 2022

Fredag d. 10. juni afviklede VFF årets spinning event. HANSEN – Ingeniører & Arkitekter var med til at sponsorere en spinningscykel, som blev kørt af Vestergaard Huse. 

En stor andel af det indsamlede beløb blev i 2022 doneret til flere lokale tiltag i Viborg-by. 

Efter rytterne havde svedt i sadlen, var der fest i BDO loungen med god mad og underholdning. Her var der tid til at snakke med samarbejdspartnere og lokale erhvervsdrivende. 

Firmatur, teambuilding

Firmatur til Skagen, april 2022

I begyndelsen af april drog alle syv medarbejdere plus påhæng til Skagen på firmatur.

Vi startede dagen med at spise frokost på Skagen Fiskerestaurant. Dernæst gik turen til Grenen i strid blæst. Den senere inlogering på Ruths Hotel i Gl. Skagen og efterfølgende spa i wellness-afdelingen var dermed tiltrængt. Middag, overnatning og brunch foregik også på Ruths Hotel.

Alt i alt en dejlig tur, hvor der både blev snakket arbejde og privatliv, og vi lærte hinanden og hinandens partnere bedre at kende.

Firmatur, teambuilding

HANSEN – Ingeniører & Arkitekter

Fra solo til syv ansatte på ganske kort tid: Her er en lokal virksomhed med vind i sejlene

Påskelørdag d. 16. april 2022 bragte Viborg Stifts Folkeblad en artikel om HANSEN – Ingeniører & Arkitekter. Her fortæller stifter og ejer Dennis Hansen bl.a. om, hvorfor han mener. at der er behov for en virksomhed som HANSEN – Ingeniører og Arkitekter. I kan læse hele artiklen på Viborg Stifts Folkeblads hjemmeside.

Kontakt os

Kontakt os idag for en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning du har brug for.
Uanset om du har brug for et godt råd eller et overslag på en specifik opgave, står vi altid til rådighed.
Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et svar på din henvendelse!

Dennis Kallestrup Hansen

Dennis Kallestrup Hansen

Indehaver / Diplomingeniør

Telefon: +45 27 11 26 17
Email: info@dhri.dk

Mere om Dennis

Dennis er indehaver og stifter af HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016 og Rådgivende Ingeniør. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015 med speciale i byggeledelse. Desuden har Dennis Svendebrev som tømrer fra 2010. 

Ole Haaning

Ole Haaning

Diplomingeniør

Telefon: +45 25 35 75 55
Email: ole@dhri.dk

Mere om Ole

Ole er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015. Ole har speciale i energi- og indeklima, og desuden Svendebrev som murer fra 2007.

Mads Bak-Jensen

Mads Bak-Jensen

Civilingeniør

Telefon: +45 26 39 14 66
Email: mads@dhri.dk

Mere om Mads

Mads er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2018 med speciale i konstruktioner. Derudover har Mads Svendebrev som tømrer fra 2009.

Steffen B. G. H. Nielsen

Steffen B. G. H. Nielsen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Telefon: +45 22 20 26 17
Email: steffen@dhri.dk

Mere om Steffen

Steffen er Tegnestueleder. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2017. Steffen har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2007.

Louise Kallestrup Hansen

Louise Kallestrup Hansen

HR / Marketing / Kommunikation

Telefon: +45 60 22 13 23
Email: louise@dhri.dk

Mere om Louise

Cand.Mag. fra Aarhus Universitet i 2014 med speciale i dansk herunder kommunikation, sprog & kultur- og medier. Hun har desuden en uddannelse i teoretisk- og praktisk pædagogikum fra 2017. Akademiuddannelse i Sociale Medier fra Erhvervsakademi Aarhus 2022.

Nadja Morell

Nadja Morell

Diplomingeniør

Telefon: +45 22 61 26 17
Email: nadja@dhri.dk

Mere om Nadja

Nadja er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Hun har speciale i design- og bærende konstruktioner.