Privat byggerådgiver – sikker rådgivning fra starten af byggeriet

Vi rådgiver jer igennem hele byggefasen

Når der skal bygges – hvad enten det er i forbindelse med en renovering eller opførelse af et helt nyt hus, er byggerådgivning for private en naturlig del af processen. Byggerådgivning sikrer, at drømme og løsninger mødes på sted, hvor byggeprojektet også bliver realistisk at udføre. Det er i byggerådgivningen, at der bliver skabt overblik – dette naturligvis på baggrund af jeres ønsker som bygherrer, som vurderes af en fagperson. På den måde bliver I ledt i en rigtig retning fra start og eliminerer dermed risikoen for overraskelser undervejs.

Et byggeprojekt er en omfattende opgave. Ikke desto mindre siger vores erfaring, at I, når I først står i processen, bliver overraskede over, hvor mange valg der skal træffes, og hvor mange spørgsmål I vil støde på i den forbindelse. Og netop derfor er byggerådgivning en god idé, så I ikke står alene med projektet. Viden og erfaring inden for byggeri er nøgleordene i byggerådgivningsprocessen og det, der sikrer jer den afklaring, som I har brug for til at komme videre med byggerejsen.

En privat byggerådgiver er jeres professionelle hjælp til byggeprojektet

Er det første gang, I står med et byggeprojekt på hånden, er det værd at søge privat byggerådgivning. Behovet for byggerådgivning afhænger naturligvis af, hvordan jeres byggeprojekt ser ud. På samme måde som at behovene kan have forskellig karakter, kan rådgivningen også se ud derefter. Der findes altså mange muligheder for byggerådgivning, men fælles for alle typer er, at I med en privat byggerådgiver får en uvildig og professionel hjælp til at komme fra start med jeres byggeprojekt.

 

HANSEN – Ingeniører & Arkitekter kan både hjælpe jer med at vurdere kvaliteten af indhentede tilbud, danne overblik i den indledende byggeproces eller undervejs, tage stilling til hensigtsmæssigheden af valg i byggeriet og meget mere. Tag fat i os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe jer.

privat byggerådgivning

Få privat byggerådgivning med HANSEN – Ingeniører & Arkitekter

Har I et byggeprojekt, som I ønsker hjælp og vejledning til som privatpersoner, hjælper vi jer gerne. Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter tilbyder vi privat byggerådgivning, hvor vi indkredser jeres drømme og ønsker til det fremtidige byggeri og tager hånd om de spørgsmål og eventuelle problemstillinger, der skulle opstå i forbindelse hermed. Vores dygtige arkitekter ser altid på det enkelte projekt og vurderer muligheden for at realisere jeres behov, så I kan fortsætte byggeprojektet med ro i maven og en sikkerhed for, at jeres plan for en drømmebolig kan blive til virkelighed.

FAGLIG BYGGERÅDGIVNING til jeres byggerejse

Vi giver byggerådgivning til private – kontakt os i dag

Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter tilbyder vi byggerådgivning til private. Hvad enten I ønsker rådgivning på hele projektet eller blot til dele heraf, står vores arkitekter til rådighed. Tøv derfor ikke med at kontakte os – vi tilbyder altid en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning, I har brug for.

 

Er I i tvivl om, hvordan byggerådgivningen kan se ud, eller har I brug for et godt råd eller et overslag på vores rådgivningsservice, kan I altid få svar. Vi sætter en ære i at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt, og I kan derfor forvente svar på jeres henvendelse inden for 24 timer.

Hvad gør en byggerådgiver?

Vores byggerådgivere er med til at rådgive dig om forskellige valg igennem dit byggeprojekt. Det kan f.eks. være: 

  • Vores arkitekter der rådgiver om husets indretning og udformning.
  • Rådgivning vedr. fundamenter og bæreevne.
  • Der kan være en ingeniør som beregner bæreevnen af husets konstruktioner.
  • Rådgivning ved nybyggeri (hele processen, ved start eller ved afslutning. 
  • Bestemmelse af energirenovering. 

Kontakt Hansen Ingeniør + Arkitekter

Kontakt Hansen Ingeniør & Arkitekter idag for en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning du har brug for.
Uanset om du har brug for et godt råd eller et overslag på en specifik opgave, står vi altid til rådighed.
Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et svar på din henvendelse!

Dennis KallestruP HaNSEN

Dennis KallestruP HaNSEN

Indehaver / Diplomingeniør

Mere om Dennis

Dennis er indehaver og stifter af HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016 og Rådgivende Ingeniør. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015 med speciale i byggeledelse. Desuden har Dennis Svendebrev som tømrer fra 2010. 

Ole Haaning

Ole Haaning

Diplomingeniør

Mere om Ole

Ole er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015. Ole har speciale i energi- og indeklima, og desuden Svendebrev som murer fra 2007.

Mads Bak-Jensen

Mads Bak-Jensen

Civilingeniør

Mere om Mads

Mads er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2018 med speciale i konstruktioner. Derudover har Mads Svendebrev som tømrer fra 2009.

Steffen B. G. H. Nielsen

Steffen B. G. H. Nielsen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Steffen

Steffen er Tegnestueleder. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2017. Steffen har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2007.

Louise Kallestrup Hansen

Louise Kallestrup Hansen

HR / Marketing / Kommunikation

Mere om Louise

Cand.Mag. fra Aarhus Universitet i 2014 med speciale i dansk herunder kommunikation, sprog & kultur- og medier. Hun har desuden en uddannelse i teoretisk- og praktisk pædagogikum fra 2017. Akademiuddannelse i Sociale Medier fra Erhvervsakademi Aarhus 2022.

Nadja Morell

Nadja Morell

Diplomingeniør

Mere om Nadja

Nadja er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Hun har speciale i design- og bærende konstruktioner.

Christian H. Jeppesen

Christian H. Jeppesen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Christian

Christian er ansat på tegnestuen. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2021. Christian har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2014.

Som en del af vores byggerådgivning kan vi hjælpe inden for følgende områder:

Lundborgvej 10
DK-8800 Viborg

Telefon: +45 27 11 26 17
E-Mail: info@dhri.dk

CVR: 39 90 58 84