Hustyper

Sommerhuse

Går I også med tanker om at købe en grund og bygge et sommerhus? Eller renovere det allerede eksisterende sommerhus?

Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter har vi stor erfaring med at tegne nye sommerhuse og lave tilbygninger, skitseforslag og myndighedsprojekt til allerede eksisterende sommerhuse og udføre det tilhørende ingeniørarbejde. Hvis I vælger et samarbejde med vores atkitekter og ingeniører kan I være med til at personliggeøre jeres sommerhus ned i mindste detalje. Under projekter kan I lade jer inspirere af nogle af vores tidligere opgaver.

Sommerhus, Arkitekttegnet sommerhus, plantegning

Sommerhus med mange muligheder

Sommerhus, Arkitekttegnet sommerhus, plantegning

Sommerhus med tilhørende anneks

Luksus sommerhus

Luksus sommerhus med pool og spa

Sommerhus, arkitekttegnet sommerhus, sommerhus i Nordjylland

Sommerhus ved Kattegat

Sommerhus med orangeri

Sommerhus med orangeri

Sommerhus, Skagenshus, sommer i Skagen, arkitekttegnet

Klassisk Skagenshus

Sommerhus, plantegning, 3D-Visualisering

Sommerhus med bæredygtige valg

Det siger vores

Samarbejdspartnere

{

”God og kompetent vejledning, hurtig ekspedition”

Bjerre Tegn & Byg
{

”Hos HANSEN – Rådgivende Ingeniører og Arkitekter, har vi Ole tilknyttet som fast ingeniør, hvilket giver en hurtig responstid og en kort kommandovej. Vi er glade for den fleksibilitet, som det giver at have en personlig rådgiver tilknyttet vores tegnestue og produktion.”

{

”Hos KFS Boligbyg værdsætter vi erfaring, høj kvalitet og professionalisme. Derfor sætter vi stor pris på vores samarbejde med Dennis Hansen.”

KFS Boligbyg
{

”Levehuse har et godt og aktivt samarbejde med HANSEN – Rådgivende Ingeniører & Arkitekter, hvor vi i fællesskab finder de gode løsninger”

Levehuse
{

”Kompetent rådgivning og hurtig respons på opfølgende spørgsmål”

Mandrup Arkitekter og Ingeniører
{

“Vi hos Nordpil arkitekter har samarbejdet med Dennis Hansen i et par år og er fuldt tilfredse med den ydelse han leverer. Dennis er super hurtig til at udføre sit arbejde og det er noget vi sætter stor pris på.”

Nordpil
{

”Radik&Jessen har et super godt samarbejde med HANSEN – Rådgivende Ingeniører og Arkitekter, hvilket er altafgørende for opgaveløsningen og den service kunderne modtager. Hos HANSEN – Rådgivende Ingeniører og Arkitekter er der altid klarhed omkring opgavens omfang, og der arbejdes effektivt. Dette værdsætter vi meget – tak.”

Radik&Jessen
{

“Vi har hos Vestergaard Huse A/S haft et fast og solidt samarbejder med HANSEN – Rådgivende Ingeniører og Arkitekter igennem flere år, som vi værdsætter. HANSEN – Rådgivende Ingeniører og Arkitekter leverer en god kvalitet og samtidig er de altid professionelle i opfølgende rådgivning og dialog.”

Vestergaard Huse

Kontakt Hansen Ingeniør + Arkitekter

Kontakt Hansen Ingeniør & Arkitekter idag for en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning du har brug for.
Uanset om du har brug for et godt råd eller et overslag på en specifik opgave, står vi altid til rådighed.
Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et svar på din henvendelse!

Dennis KallestruP HaNSEN

Dennis KallestruP HaNSEN

Indehaver / Diplomingeniør

Mere om Dennis

Dennis er indehaver og stifter af HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016 og Rådgivende Ingeniør. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015 med speciale i byggeledelse. Desuden har Dennis Svendebrev som tømrer fra 2010. 

Ole Haaning

Ole Haaning

Diplomingeniør

Mere om Ole

Ole er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015. Ole har speciale i energi- og indeklima, og desuden Svendebrev som murer fra 2007.

Mads Bak-Jensen

Mads Bak-Jensen

Civilingeniør

Mere om Mads

Mads er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2018 med speciale i konstruktioner. Derudover har Mads Svendebrev som tømrer fra 2009.

Steffen B. G. H. Nielsen

Steffen B. G. H. Nielsen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Steffen

Steffen er Tegnestueleder. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2017. Steffen har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2007.

Louise Kallestrup Hansen

Louise Kallestrup Hansen

HR / Marketing / Kommunikation

Mere om Louise

Cand.Mag. fra Aarhus Universitet i 2014 med speciale i dansk herunder kommunikation, sprog & kultur- og medier. Hun har desuden en uddannelse i teoretisk- og praktisk pædagogikum fra 2017. Akademiuddannelse i Sociale Medier fra Erhvervsakademi Aarhus 2022.

Nadja Morell

Nadja Morell

Diplomingeniør

Mere om Nadja

Nadja er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Hun har speciale i design- og bærende konstruktioner.

Christian H. Jeppesen

Christian H. Jeppesen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Christian

Christian er ansat på tegnestuen. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2021. Christian har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2014.