Arkitekt til nybyg

Står I i den situation, at I skal have bygget et nyt hus, eller overvejer I, om det er det rigtige for jer? Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter har vi mange og gode erfaringer som arkitekter på nybyggerier og kan være jeres sparringspartner hele vejen fra idé til færdigt hus.

LAD JERES DRØMME BLIVE TIL VIRKELIGHED MED ARKITEKTTEGNET NYBYGGERI

Et hus er ikke bare et hus – er hus er også et hjem, der danner rammerne for vores hverdag. Det er derfor helt forståeligt, at mange stiller høje krav til det sted, de skal bo, fordi det betyder meget for livskvaliteten, at det er et sted, man føler sig hjemme. Med et nyt hus tegnet af en arkitekt, kan I selv få en stor grad af medbestemmelse og få præcis det hus med den plantegning, de materialer og de detaljer, I ønsker.

 

Fordelen ved at vælge en arkitekt til nybyg frem for eksempelvis at bestille et prædefineret typehus er, at arkitekttegnet nybyg er skræddersyet jer og tager hensyn til faktorer som specifikke ønsker til indretning og materialer samt lysforhold, udsigt osv. på jeres grund, så I får udnyttet det fulde potentiale af jeres ejendom. Der er med arkitekttegnet nybyg taget hensyn til både det æstetiske og det funktionelle, som går op i en højere enhed.

MANGLER I EN ARKITEKT TIL AT TEGNE NYT HUS? KONTAKT OS I DAG

Der er mange ting at tage stilling til i forbindelse med nybyg, og I kan med fordel alliere jer med os hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter til at varetage jeres husprojekt og sørge for, at jeres behov og ønsker bliver hørt. Det er jer, der skal bo og leve i huset, og vi er derfor meget lydhøre overfor jeres tanker og ideer – og vi bidrager selvfølgelig også med vores ideer og faglige rådgivning til, hvordan I bedst kommer i mål med jeres arkitekttegnede nybyg. Vi kan blandt andet bidrage med viden om reglementer, byggetekniske forhold og ikke mindst en sans for eksklusivt og moderne design. Med vores mange års erfaring kan vi bistå jer gennem hele processen med at bygge nyt hus fra idéfase til færdigt byggeri.

 

Kontakt os i dag for en betingelsesfri dialog om jeres drømmehus, hvad et arkitekttegnet nybyg koster, og hvad I ellers ønsker at vide. Vi prioriterer at levere en høj service, og vi besvarer derfor alle henvendelser indenfor 24 timer.

Kontakt Hansen Ingeniør + Arkitekter

Kontakt Hansen Ingeniør & Arkitekter idag for en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning du har brug for.
Uanset om du har brug for et godt råd eller et overslag på en specifik opgave, står vi altid til rådighed.
Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et svar på din henvendelse!

Dennis KallestruP HaNSEN

Dennis KallestruP HaNSEN

Indehaver / Diplomingeniør

Mere om Dennis

Dennis er indehaver og stifter af HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016 og Rådgivende Ingeniør. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015 med speciale i byggeledelse. Desuden har Dennis Svendebrev som tømrer fra 2010. 

Ole Haaning

Ole Haaning

Diplomingeniør

Mere om Ole

Ole er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015. Ole har speciale i energi- og indeklima, og desuden Svendebrev som murer fra 2007.

Mads Bak-Jensen

Mads Bak-Jensen

Civilingeniør

Mere om Mads

Mads er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2018 med speciale i konstruktioner. Derudover har Mads Svendebrev som tømrer fra 2009.

Steffen B. G. H. Nielsen

Steffen B. G. H. Nielsen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Steffen

Steffen er Tegnestueleder. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2017. Steffen har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2007.

Louise Kallestrup Hansen

Louise Kallestrup Hansen

HR / Marketing / Kommunikation

Mere om Louise

Cand.Mag. fra Aarhus Universitet i 2014 med speciale i dansk herunder kommunikation, sprog & kultur- og medier. Hun har desuden en uddannelse i teoretisk- og praktisk pædagogikum fra 2017. Akademiuddannelse i Sociale Medier fra Erhvervsakademi Aarhus 2022.

Nadja Morell

Nadja Morell

Diplomingeniør

Mere om Nadja

Nadja er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Hun har speciale i design- og bærende konstruktioner.

Christian H. Jeppesen

Christian H. Jeppesen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Christian

Christian er ansat på tegnestuen. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2021. Christian har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2014.

Lundborgvej 10
DK-8800 Viborg

Telefon: +45 50 79 09 09
E-Mail: info@dhri.dk

CVR: 39 90 58 84