Vil du se plantegninger til forskellige hustyper? Schroll ned og klik rundt i vores projekter. 

Går I med nybyggertanker eller påtænker en ombygning, er en plantegning formentlig langt fra et nyt begreb for jer. En plantegning er der, hvor det hele starter – hvor drømmene kan begynde at tage form, og hvor I kan finde ud af, hvilke ønsker som kan lade sig gøre, og hvilke som må skrottes. Måske aner I endnu intet om, hvordan jeres kommende hus skal se ud udefra og er på ingen måde sikre i materialevalg mv., men når det kommer til det indvendige og stillingtagen til rumfordeling, er det vores klare erfaring, at det som oftest forholder sig anderledes. Det er den del af processen, hvor I som bygherrer vil opleve, at I har masser af idéer – også selv om I måske ikke indledningsvis tænkte, at det forholdt sig sådan. Når først I går i gang med at udfærdige en plantegning til jeres kommende hus, er det, som om skitserne nærmest tegner sig selv.

Start derfor jeres byggeprojekt med en plantegning og lad denne være udgangspunktet for konkretisering af jeres ønsker, drømme og behov. I vil med stor sandsynlighed blive overrasket over, hvor meget I allerede på dette stadie kan omsætte fra idé til tegning.

 

Et nyt hus kræver en gennemarbejdet plantegning

En plantegning er grundridset af jeres byggeprojekt, der viser, hvordan bygningen skal indrettes – den fortæller om rummenes funktioner og størrelserne herpå.

Med en plantegning til jeres nye hus kan I skabe en håndgribelig visualisering af, hvordan I ønsker, at byggeriet skal ende med at se ud. Den er et praktisk redskab for jer som bygherrer, da det er her, I kan udtrykke jeres ønsker og behov til det kommende byggeri. Derudover er plantegningen for de enkelte faggrupper såsom arkitekten, entreprenøren og håndværkeren helt afgørende for byggeprocessen. Den fungerer som udgangspunkt for byggeriet og giver et godt fundament for et velkoordineret arbejdsflow mellem alle arbejdsgrupper. Med en gennemarbejdet plantegning kan I minimere risikoen for fejl, forsinkelser og ikke mindst misforståelser.

 

Vi kommer med forslag til unikke plantegninger

Uanset hustype er vi jeres samarbejdspartner, når plantegningen for jeres kommende byggeri skal på plads.

Vi har en bred forståelse for design, nytænkning og konstruktion, hvorfor vi kan fremlægge forslag til unikke plantegninger, der tager højder for jeres behov og samtidig rammer den stilart, som I ønsker. Ved at vælge vores højtspecialiserede arkitekter til udarbejdelse af jeres plantegning er I sikret et gennemarbejdet tegnearbejde, som skal give overblik over jeres kommende byggeprojekt og danne fundamentet for den videre proces.

Når vi skal hjælpe med plantegningen, indleder vi altid projektet med at notere jeres konkrete idéer, ønsker og behov for på den baggrund at udvikle et udkast til en plantegning. Dernæst finpudser tegnestuen plantegningen og udarbejder et skitseforslag, hvor jeres idéer omsættes til endelige plantegninger, facadetegninger etc., som giver jer en realistisk og fyldestgørende forståelse af byggeprojektet, inden det påbegyndes.

Plantegninger til villaer med øje for detaljen

For langt de fleste gælder det, at de ønsker at sætte deres eget præg på indretningen. Enhver form for hus tilbyder muligheden for at udarbejde en plantegning med unikke løsninger og indretningsmuligheder. Og det gælder også, når der er tale om et typehus. Har I forelsket jer i et typehus, men vil gerne have en arkitekts syn på den del, der omhandler plantegning, så hjælper vi jer hellere end gerne. Med udgangspunkt i jeres behov kan vi udarbejde en skræddersyet plantegning til jeres villa.  

I har ophavsretten til plantegningeN AF JERES HUS

Når I modtager de færdigudarbejdede plantegninger over jeres kommende hus fra os, har I ophavsretten. Det betyder, at de tegninger, som I har lagt energi i at få, lige som I ønsker dem, udelukkende er jeres og kan anvendes til jeres byggeri. Det sikrer jer en plantegning, som er helt unik for lige præcis jeres hus. 

Få vores hjælp til plantegninger til huse uanset type – kontakt os i dag

Skal I have hjælp til udarbejdelse af en gennemarbejdet plantegning, hvor hver en detalje har været under kyndige arkitekters lup? HANSEN – Ingeniører & Arkitekter er jeres samarbejdspartner til udfærdigelse af en plantegning. Gennem hver enkelt streg disponerer og formgiver vi jeres kommende byggeri ud fra jeres ønsker.

Har I et byggeprojekt, som skal realiseres, så tøv ikke med at kontakte os. Hos os er dialogen altid 100 % betingelsesfri, og vi står hellere end gerne til rådighed med vejledning og sparring, der kan hjælpe jer skridtet videre med husdrømmen.

Vi ved, at det er nemt at blive utålmodig, når noget så stort som et byggeprojekt er på spil. Derfor sørger vi for at holde vores responstid kort, og I kan være sikre på, at vi vender tilbage til jer inden for 24 timer med et svar på jeres henvendelse.

Find den optimale plantegning til dit nye hus

Uanset hvad I drømmer om, har vi helt sikkert en plantegning til jeres hus, der kan inspirere jer og gøre jeres boligdrøm mere konkret. Tag på opdagelse i vores kartotek nedenfor, hvor I kan se og læse mere og om vinkelhuse, flerplanshuse, designhuse, længehuse, h-huse og sommerhuse. Her kan I også se eksempler på forskellige planløsninger. 

Vi ved, at I selvfølgelig gerne vil sætte jeres eget præg på tegningen af jeres nye hus. Derfor er vores tegnestue meget fleksibel og arkitekterne justerer og tilpasser efter jeres behov, så I kan få lige præcis dén drømmebolig, der passer til jeres behov.

Kontakt Hansen Ingeniør + Arkitekter

Kontakt Hansen Ingeniør & Arkitekter idag for en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning du har brug for.
Uanset om du har brug for et godt råd eller et overslag på en specifik opgave, står vi altid til rådighed.
Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et svar på din henvendelse!

Dennis KallestruP HaNSEN

Dennis KallestruP HaNSEN

Indehaver / Diplomingeniør

Mere om Dennis

Dennis er indehaver og stifter af HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016 og Rådgivende Ingeniør. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015 med speciale i byggeledelse. Desuden har Dennis Svendebrev som tømrer fra 2010. 

Ole Haaning

Ole Haaning

Diplomingeniør

Mere om Ole

Ole er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015. Ole har speciale i energi- og indeklima, og desuden Svendebrev som murer fra 2007.

Mads Bak-Jensen

Mads Bak-Jensen

Civilingeniør

Mere om Mads

Mads er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2018 med speciale i konstruktioner. Derudover har Mads Svendebrev som tømrer fra 2009.

Steffen B. G. H. Nielsen

Steffen B. G. H. Nielsen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Steffen

Steffen er Tegnestueleder. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2017. Steffen har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2007.

Louise Kallestrup Hansen

Louise Kallestrup Hansen

HR / Marketing / Kommunikation

Mere om Louise

Cand.Mag. fra Aarhus Universitet i 2014 med speciale i dansk herunder kommunikation, sprog & kultur- og medier. Hun har desuden en uddannelse i teoretisk- og praktisk pædagogikum fra 2017. Akademiuddannelse i Sociale Medier fra Erhvervsakademi Aarhus 2022.

Nadja Morell

Nadja Morell

Diplomingeniør

Mere om Nadja

Nadja er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Hun har speciale i design- og bærende konstruktioner.

Christian H. Jeppesen

Christian H. Jeppesen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Christian

Christian er ansat på tegnestuen. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2021. Christian har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2014.

Lundborgvej 10
DK-8800 Viborg

Telefon: +45 27 11 26 17
E-Mail: info@dhri.dk

CVR: 39 90 58 84