STATISKE BEREGNINGER

HVAD ER STATISKE BEREGNINGER?

Statiske beregninger er grundige ingeniørberegninger, som redegør for et byggeris bærende konstruktioner og dets modstandsevne. En veludført statisk beregning sikrer, at huset er modstandsdygtigt over for både belastning på de vandrette og lodrette flader. Statiske beregninger er din sikkerhed for, at byggeriet opfylder alle krav til bærende konstruktioners styrke og anvendelighed.

HVAD INDEHOLDER STATISKE BEREGNINGER?

Som beskrevet er statiske beregninger en sikkerhed for, at byggerier udføres efter gældende normer og krav. En statisk beregning vil altid være en forenklet model af den virkelige konstruktion.

Statiske beregninger udgør en del af den statiske dokumentation, som skal udarbejdes i forbindelse med byggeprojekter – hvad enten du skal opføre nybyggeri eller lave en tilbygning eller ombygning af eksisterende byggeri, der påvirker de bærende konstruktioner, skal der foreligge statiske beregninger. Foruden de statiske beregninger skal den statiske dokumentation også indeholde projektets forudsætninger, konstruktionstegninger, vurdering af konstruktionerne ved anvendelse m.m. Den statiske dokumentation anvendes i processen med at indhente byggetilladelse, hvorfor det er meget vigtigt, at den indeholder den rigtige og tilstrækkelige information.

For at man kan foretage statiske beregninger, skal der foreligge en byggeteknisk plantegning og snittegning – disse kan vi selvfølgelig også være behjælpelige med.

MANGLER DU EN STATISK BEREGNING?

KONTAKT OS I DAG

Det er de færreste, der selv kan lave statiske beregninger til ombygning, tilbygning og nybyg, fordi det kræver ingeniørfaglig ekspertise. Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter er vi, som vores navn antyder, både arkitekter og ingeniører, som står klar med vores ekspertise til at hjælpe jer med at realisere jeres byggeprojekt.

Kontakt os for at høre om vores pris på ingeniørberegninger, samt hvad vi kan tilbyde af øvrige services. Vi kan være jeres sparringspartner fra idé til færdigt byggeri – og vores vigtigste opgave er, at I er glade og tilfredse med både forløbet og resultatet. Vi ser frem til at høre fra jer!

Statiske beregninger

Kontakt Hansen Ingeniør + Arkitekter

Kontakt Hansen Ingeniør & Arkitekter idag for en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning du har brug for.
Uanset om du har brug for et godt råd eller et overslag på en specifik opgave, står vi altid til rådighed.
Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et svar på din henvendelse!

Dennis KallestruP HaNSEN

Dennis KallestruP HaNSEN

Indehaver / Diplomingeniør

Mere om Dennis

Dennis er indehaver og stifter af HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016 og Rådgivende Ingeniør. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015 med speciale i byggeledelse. Desuden har Dennis Svendebrev som tømrer fra 2010. 

Ole Haaning

Ole Haaning

Diplomingeniør

Mere om Ole

Ole er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015. Ole har speciale i energi- og indeklima, og desuden Svendebrev som murer fra 2007.

Mads Bak-Jensen

Mads Bak-Jensen

Civilingeniør

Mere om Mads

Mads er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2018 med speciale i konstruktioner. Derudover har Mads Svendebrev som tømrer fra 2009.

Steffen B. G. H. Nielsen

Steffen B. G. H. Nielsen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Steffen

Steffen er Tegnestueleder. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2017. Steffen har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2007.

Louise Kallestrup Hansen

Louise Kallestrup Hansen

HR / Marketing / Kommunikation

Mere om Louise

Cand.Mag. fra Aarhus Universitet i 2014 med speciale i dansk herunder kommunikation, sprog & kultur- og medier. Hun har desuden en uddannelse i teoretisk- og praktisk pædagogikum fra 2017. Akademiuddannelse i Sociale Medier fra Erhvervsakademi Aarhus 2022.

Nadja Morell

Nadja Morell

Diplomingeniør

Mere om Nadja

Nadja er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Hun har speciale i design- og bærende konstruktioner.

Christian H. Jeppesen

Christian H. Jeppesen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Christian

Christian er ansat på tegnestuen. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2021. Christian har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2014.

Lundborgvej 10
DK-8800 Viborg

Telefon: +45 27 11 26 17
E-Mail: info@dhri.dk

CVR: 39 90 58 84