bygningsrådgiver

En bygningsrådgiver, også kaldet en byggerådgiver, er en rådgivende instans, du kan benytte dig af, hvis du går med tanker om nybyg, ombygning eller renovering af din bolig. Med professionel bygningsrådgivning er du godt klædt på til at træffe de rigtige valg på et oplyst grundlag.

VÆLG EN BYGGERÅDGIVER, DER MATCHER DINE BEHOV 

Der er mange valg, der skal træffes i en byggeproces. Mange bliver også overraskede over, hvor mange mange ting man egentligt skal tage stilling til. En bygningsrådgiver kan aflaste processen og klæde dig på til at træffe de rette valg, og med den rette erfaring og viden på området er det din sikkerhed for, at du kommer godt i mål.

Der findes mange forskellige slags rådgivere, som du kan rådføre dig med i forbindelse med en byggeproces. Det er vigtigt at vælge de rette rådgivere til de rette opgaver i processen og ikke mindst vælge en bygningsrådgiver, der har erfaring med netop det projekt, du står overfor.

Hos  HANSEN – Ingeniører & Arkitekter har vi, som vores navn antyder, både arkitekter og ingeniører ansat, og vi kan derfor tilbyde forskellige fagligheder, når det kommer til bygningsrådgivning. Har du brug for rådgivning i forbindelse med en vurdering af et eksisterende hus, til at lave en vedligeholdsplan, fremhæve essentielle forhold i tilstandsrapporten, stå for byggeledelse eller noget helt femte? Vi bistår gerne med sparring baseret på mange års erfaring på området og tilpasser vores bygningsrådgivning til netop dit behov.

HVORNÅR HAR MAN BRUG FOR EN BYGNINGSRÅDGIVER? 

Der er mange situationer, hvor du kan have brug for en bygningsrådgiver til at bistå dig i en byggeproces. Du har blandt andet brug for en byggerådgiver, når du:

  • Skal danne dig et overblik over husets tilstand og planlægge vedligeholdelse.
  • Skal købe hus. Det gælder både for eksisterende huse og nybyg.
  • Når du skal bygge nyt, om eller til – både hvis du selv står for det, eller et byggefirma gør. 

Generelt er det altid en god idé at alliere dig med en bygningsrådgiver, inden du sætter den endelige underskrift på et husprojekt, fordi du får et par kompetente øjne på, som kan vurdere det til bunds og hjælpe dig med at tage de rette forholdsregler.

Vi kan hjælpe dig med at vurdere bygningens potentiale og omsætte dine ønsker til konkrete løsningsforslag til forbedringer. Vores fornemmeste opgave at at få dine drømme til at mødes med realistiske løsninger, der giver mening for dig og munder ud i et tilfredsstillende resultat. 

Det er også muligt at få bygningsrådgivning fra byggefirmaet, men det er sælgers rådgivning, og den er derfor ikke uvildig. Hvis du vil sikre en uvildig rådgivning, bør du derfor vælge en tredjepart, som varetager dine interesser.

HVAD KAN MAN BRUGE EN BYGNINGSRÅDGIVER TIL? 

Helt konkret er der mange forskellige opgaver, som du kan bruge en byggerådgiver til, og som kan gøre processen en hel del nemmere og mere tryg for dig. Det er både de store linjer og mindre, praktiske opgaver, som en bygningsrådgiver kan være behjælpelig med.

Du kan blandt andet bruge en bygningsrådgiver til at:

  • Udføre projektmateriale som skitseforslag, byggetilladelse og plantegning.
  • Stå for byggeledelse og i den forbindelse koordinere de forskellige håndværkere, så processen optimeres, og du undgår for meget spildtid. Der er typisk flere forskellige håndværkere og fagligheder involveret i et byggeprojekt, og det kræver, at der er en byggeleder, der har overblikket og sikrer, at det hele glider.
  • Rådgive dig i forbindelse med valg af materialer.
  • Føre tilsyn med byggeriet og sikre, at det lever op til det aftalte, at du får det, du har betalt for, samt at leverancer leveres rettidigt.
  • Deltage i møder med entreprenør, håndværkere mv.
  • Gennemgå byggeriet for fejl og mangler inden indflytning – en såkaldt mangelgennemgang – og sikre, at disse bliver udbedret.
  • Varetage dine interesser over for andre involverede parter.

En bygningsrådgiver er således grundlæggende set til for at sikre, at du kommer i mål med husprojektet på en tilfredsstillende måde – både hvad angår processen og resultatet.

PROFESSIONEL BYGNINGSRÅDGIVNING HOS HANSEN – INGENIØRER & ARKITEKTER  

Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter får du altid imødekommende og venlig byggerådgivning, og vi er drevet af nysgerrighed og engagement i ethvert byggeprojekt. Vi gør vores ypperste for at sætte os ind i dine behov og ønsker og er din uvildige rådgiver, der varetager dine interesser fra start til slut. Vi tager afsæt i netop dine behov og lægger fokus der, hvor det giver mening for dig.

 

Vi yder bygningsrådgivning til både private og erhverv, så hvad end du skal have bygget et enfamiliehus eller et kontordomicil, kan vi rådgive dig om processen fra skitse til nøglefærdigt byggeri.

Kontakt os i dag for en betingelsesfri dialog om dit drømmehus, hvordan vi kan bidrage med professionel bygningsrådgivning, og hvad du ellers ønsker at vide. Vi prioriterer at levere en høj service, og vi besvarer derfor alle henvendelser indenfor 24 timer.

Kontakt Hansen Ingeniør + Arkitekter

Kontakt Hansen Ingeniør & Arkitekter idag for en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning du har brug for.
Uanset om du har brug for et godt råd eller et overslag på en specifik opgave, står vi altid til rådighed.
Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et svar på din henvendelse!

Dennis KallestruP HaNSEN

Dennis KallestruP HaNSEN

Indehaver / Diplomingeniør

Mere om Dennis

Dennis er indehaver og stifter af HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016 og Rådgivende Ingeniør. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015 med speciale i byggeledelse. Desuden har Dennis Svendebrev som tømrer fra 2010. 

Ole Haaning

Ole Haaning

Diplomingeniør

Mere om Ole

Ole er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015. Ole har speciale i energi- og indeklima, og desuden Svendebrev som murer fra 2007.

Mads Bak-Jensen

Mads Bak-Jensen

Civilingeniør

Mere om Mads

Mads er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2018 med speciale i konstruktioner. Derudover har Mads Svendebrev som tømrer fra 2009.

Steffen B. G. H. Nielsen

Steffen B. G. H. Nielsen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Steffen

Steffen er Tegnestueleder. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2017. Steffen har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2007.

Louise Kallestrup Hansen

Louise Kallestrup Hansen

HR / Marketing / Kommunikation

Mere om Louise

Cand.Mag. fra Aarhus Universitet i 2014 med speciale i dansk herunder kommunikation, sprog & kultur- og medier. Hun har desuden en uddannelse i teoretisk- og praktisk pædagogikum fra 2017. Akademiuddannelse i Sociale Medier fra Erhvervsakademi Aarhus 2022.

Nadja Morell

Nadja Morell

Diplomingeniør

Mere om Nadja

Nadja er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Hun har speciale i design- og bærende konstruktioner.

Christian H. Jeppesen

Christian H. Jeppesen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Christian

Christian er ansat på tegnestuen. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2021. Christian har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2014.

Lundborgvej 10
DK-8800 Viborg

Telefon: +45 27 11 26 17
E-Mail: info@dhri.dk

CVR: 39 90 58 84