BÆRENDE KONSTRUKTIONER

Statiske beregninger er grundige ingeniørberegninger, som redegør for et byggeris bærende konstruktioner og dets modstandsevne. En veludført statisk beregning sikrer, at huset er modstandsdygtigt over for både belastning på de vandrette og lodrette flader. Statiske beregninger er din sikkerhed for, at byggeriet opfylder alle krav til bærende konstruktioners styrke og anvendelighed.

HVAD ER FORMÅLET MED EN BÆRENDE KONSTRUKTION?

Formålet med en bærende konstruktion er kort fortalt at sikre, at byggeriet har den tilstrækkelige stabilitet til at kunne bære sig selv og den påvirkning, der kommer fra vind og vejr, menneskers færden i huset, møbler osv. Det er derfor en sikring af, at huset ikke falder sammen, når det tages i brug. Bærende konstruktioner er ofte bærende vægge, men det kan også være søjler, dækkonstruktioner, tagkonstruktioner mv., hvor lofter, tag osv. hviler på.

Det er ingeniører, der beregner statikken på en bygning og derved sikrer sig, at arkitektens vision har tilstrækkeligt med bærende konstruktioner til, at projektet kan realiseres med sikkerheden i top. Ingeniøren laver statiske beregninger, hvor det udregnes, hvor mange bærende konstruktioner, der skal være, hvor tykke vægge, søjler osv. bør være mv.

HANSEN – INGENIØRER & ARKITEKTER ER DIN GARANT FOR BÆRENDE KONSTRUKTIONER

Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter har vi mange års erfaring i at tegne bygninger med bærende konstruktioner. Vi har, som vores navn antyder, både arkitekter og ingeniører ansat, som er din garanti for, at æstetik og statik går op i en højere enhed.
Vil du vide mere om bærende konstruktioner, og har du brug for professionel rådgivning i forbindelse med et byggeri? Så kontakt os i dag for en betingelsesfri dialog. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.

Statiske beregninger

Kontakt Hansen Ingeniør + Arkitekter

Kontakt Hansen Ingeniør & Arkitekter idag for en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning du har brug for.
Uanset om du har brug for et godt råd eller et overslag på en specifik opgave, står vi altid til rådighed.
Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et svar på din henvendelse!

Dennis KallestruP HaNSEN

Dennis KallestruP HaNSEN

Indehaver / Diplomingeniør

Mere om Dennis

Dennis er indehaver og stifter af HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016 og Rådgivende Ingeniør. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015 med speciale i byggeledelse. Desuden har Dennis Svendebrev som tømrer fra 2010. 

Ole Haaning

Ole Haaning

Diplomingeniør

Mere om Ole

Ole er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015. Ole har speciale i energi- og indeklima, og desuden Svendebrev som murer fra 2007.

Mads Bak-Jensen

Mads Bak-Jensen

Civilingeniør

Mere om Mads

Mads er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2018 med speciale i konstruktioner. Derudover har Mads Svendebrev som tømrer fra 2009.

Steffen B. G. H. Nielsen

Steffen B. G. H. Nielsen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Steffen

Steffen er Tegnestueleder. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2017. Steffen har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2007.

Louise Kallestrup Hansen

Louise Kallestrup Hansen

HR / Marketing / Kommunikation

Mere om Louise

Cand.Mag. fra Aarhus Universitet i 2014 med speciale i dansk herunder kommunikation, sprog & kultur- og medier. Hun har desuden en uddannelse i teoretisk- og praktisk pædagogikum fra 2017. Akademiuddannelse i Sociale Medier fra Erhvervsakademi Aarhus 2022.

Nadja Morell

Nadja Morell

Diplomingeniør

Mere om Nadja

Nadja er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Hun har speciale i design- og bærende konstruktioner.

Christian H. Jeppesen

Christian H. Jeppesen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Christian

Christian er ansat på tegnestuen. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2021. Christian har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2014.

Lundborgvej 10
DK-8800 Viborg

Telefon: +45 27 11 26 17
E-Mail: info@dhri.dk

CVR: 39 90 58 84