BYGGETEGNINGER

Byggetegninger er en overordnet beskrivelse for det tegningsmateriale, som håndværkerne skal bruge for at kunne opføre et byggeri. Byggetegninger er også anvendelige i forbindelse med at indhente tilbud på byggeriet. Med udførlige og grundige byggetegninger sikrer du dit byggeprojekt juridisk og skaber overblik over dets økonomi og kvalitet.

BYGGETEGNINGER PÅ HUS – PLAN- OG SNITTEGNINGER M.M.

Som beskrevet er byggetegninger på hus en overordnet betegnelse for håndværkernes arbejdsgrundlag, og det dækker derfor over forskelligt materiale, der tilsammen sikrer, at håndværkerne har overblikket over husets opførelse. Indholdet og omfanget af materiale i byggetegninger varierer efter projekts størrelse og kompleksitet, men som udgangspunkt indeholder de blandt andet facadetegninger, snittegninger, plantegninger m.m. i en tilstrækkeligt detaljegrad.

Byggetegninger kaldes også for arbejdstegninger og arbejdsgrundlag, fordi de danner grundlag for, at arbejdet med byggeriet kan udføres.

Jo mere gennemarbejdede og detaljerede dine byggetegninger er, jo bedre forudsætninger er der for den byggetekniske kvalitet, samt at økonomien og tidsplanen holder. Med grundige byggetegninger kan du indhente velinformerede tilbud, ligesom du minimerer fejl, mangler og misforståelser under udførelsen.

GOD PRIS PÅ BYGGETEGNINGER HOS HANSEN – INGENIØRER & ARKITEKTER

Har du brug for hjælp til byggetegninger? Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter er vi specialiserede i at hjælpe dig igennem byggeprocessen fra idé til færdigt byggeri. Dit samarbejde med os vil altid være kendetegnet ved løbende og transparent kommunikation. Vi gør os umage for at nå dine ønsker så præcist som muligt. Når vi overleverer et projekt, vil det altid være godkendt af kunden for at sikre, at alle aftaler og planer er overholdt.

Kontakt os i dag for at få hjælp til byggetegninger. Så står vores kompetente arkitekter og ingeniører til rådighed med råd og sparring samt en ganske uforpligtende dialog om jeres byggeprojekt. Vi vender altid tilbage indenfor 24 timer.

byggetegning

Kontakt Hansen Ingeniør + Arkitekter

Kontakt Hansen Ingeniør & Arkitekter idag for en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning du har brug for.
Uanset om du har brug for et godt råd eller et overslag på en specifik opgave, står vi altid til rådighed.
Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et svar på din henvendelse!

Dennis KallestruP HaNSEN

Dennis KallestruP HaNSEN

Indehaver / Diplomingeniør

Mere om Dennis

Dennis er indehaver og stifter af HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016 og Rådgivende Ingeniør. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015 med speciale i byggeledelse. Desuden har Dennis Svendebrev som tømrer fra 2010. 

Ole Haaning

Ole Haaning

Diplomingeniør

Mere om Ole

Ole er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015. Ole har speciale i energi- og indeklima, og desuden Svendebrev som murer fra 2007.

Mads Bak-Jensen

Mads Bak-Jensen

Civilingeniør

Mere om Mads

Mads er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2018 med speciale i konstruktioner. Derudover har Mads Svendebrev som tømrer fra 2009.

Steffen B. G. H. Nielsen

Steffen B. G. H. Nielsen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Steffen

Steffen er Tegnestueleder. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2017. Steffen har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2007.

Louise Kallestrup Hansen

Louise Kallestrup Hansen

HR / Marketing / Kommunikation

Mere om Louise

Cand.Mag. fra Aarhus Universitet i 2014 med speciale i dansk herunder kommunikation, sprog & kultur- og medier. Hun har desuden en uddannelse i teoretisk- og praktisk pædagogikum fra 2017. Akademiuddannelse i Sociale Medier fra Erhvervsakademi Aarhus 2022.

Nadja Morell

Nadja Morell

Diplomingeniør

Mere om Nadja

Nadja er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Hun har speciale i design- og bærende konstruktioner.

Christian H. Jeppesen

Christian H. Jeppesen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Christian

Christian er ansat på tegnestuen. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2021. Christian har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2014.

Lundborgvej 10
DK-8800 Viborg

Telefon: +45 27 11 26 17
E-Mail: info@dhri.dk

CVR: 39 90 58 84