Arkitekttegnet funkishus

Moderne villa
inspireret af 60’ernes byggestil

Viborg – 196 kvm villa i et plan

Fakta

Boligens omfang:

Bolig: 196 m2

Garage: 52 m2

Redskabsskur: 10 m2

Terrasser: 3

Enkel og stilren funkisvilla på en ny udstykning i Viborg

Med sine enkle og klare geometriske former er 60’er villaen så småt ved at vinde frem i ny forklædning. I dette projekt er kombinationen af det karakteristiske udhæng fra 60’erne og den moderne funkisvilla værd at lægge mærke til. Højt til loftet, gode lysindfald og en stram funktionalisme gør huset til noget helt specielt. Derudover kommer husets udvendige krog samt tre overdækkede terasser, som giver mulighed for læ fra vind og sol.

Ydelser:
Komplet hovedprojektering indeholdende:

  •      Arkitektarbejde (skitsering og hovedprojektering)
  •      Ingeniørarbejde (statiske beregninger og energirådgivning)

 

Leder du efter en arkitekt til nybyg, så kontakt os i dag!

Arkitekttegnede

Funkishuse

En arkitekttegnet funkisvilla giver dig mulighed for at skabe et unikt hjem, der forener enkelt design med din personlige smag. De rene linjer, geometriske former og harmoniske lysindfald skaber et æstetisk og på samme tid funktionelt hus. Funkisarkitektur er ideelt til jer, som ønsker en bolig, der udstråler karakter og skiller sig ud fra meget andet nybyg.

funkis efter jeres ønsker

– med fokus på æstetik 

Når I henvender dig hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter med jeres ønske om et arkitekttegnet funkishjem, gør vi meget ud af at kombinere den tidløse funkisstil med individuel tilpasning. Vi starter med at lytte til jeres ønsker og behov for at kunne udarbejde skitsemateriale til et unikt funkishjem, der kan alt det, I forventer af jeres kommende drømmehjem.

 

I vores tegnearbejde med arkitekttegnede funkishuse lægger vi stor vægt på boligens æstetik, hvilket kommer til udtryk gennem udarbejdning af plantegninger, detaljetegninger, og facadetegninger, der fremhæver funkisstilens rene linjer og geometriske former. Med fokus på blandt andet lysindfald og materialer skaber vi huse, der lever op til jeres drømme om en funkisvilla.

skridt for skridt mod funkisdrømmen 

Vores proces starter med et skitseprojekt, hvor jeres ideer og ønsker tager form. Herfra udvikles plantegninger, snittegninger og nødvendige konstruktionstegninger. Vi stræber efter, at hver detalje afspejler jeres vision. Myndighedsprojektet sikrer godkendelse, og vores hovedprojekt er grundlaget for byggeriet.

oplev din kommende funkisarkitektur

med en 3d-visualisering

Vi tilbyder avanceret 3D-visualisering, der giver liv til dine drømme om en kommende bolig i funkisarkitektur. Materialeoverflader, lysindfald og detaljer illustreres, så du kan danne dig et realistisk indtryk. Dette gør det ikke bare håndgribeligt for jer som nybyggere, men giver også bygherren og fagfolk et solidt grundlag og mulighed for justeringer inden at selve byggeriet igangsættes.

brug hansen – arkitekter & ingeniører

som arkitekt til funkis

Drømmer du om et unikt funkishjem, der skiller sig ud? Vores arkitekter og ingeniører guider dig gennem processen, skaber skitser og materiale, og sørger for, at dit funkishus bliver en funklende realitet. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde jer. Vi værdsætter jeres tid højt og svarer derfor altid inden for 24 timer. Vi ser frem til at høre fra jer!

Rådgivende

Ingeniører

HANSEN – Ingeniører & Arkitekter leverer professionel ingeniørrådgivning til både private- og erhvervskunder.

Vores ambition er at være din foretrukne bygningsingeniør, der i tæt kontakt med vores kunder, leverer et skræddersyet produkt, som er tilpasset det enkelte projekt.

Vi yder byggeteknisk rådgivning til projekter i alle størrelser, og udfører alle former for ingeniørrådgivning inden for: Konstruktioner, Bygningsdesign samt Energi og Indeklima.

UDVIKLENDE

Arkitekter

HANSEN – Ingeniører & Arkitekter leverer kompetent arkitektrådgivning til både private- og erhvervskunder.

Vi skaber bygningsdesign og arkitektur i tæt samarbejde med egne ingeniører, og kan dermed skabe realiserbare drømme til mennesker, liv og funktion i et tæt samarbejde med vores kunder.

Med grundig forståelse og erfaring inden for Byggeprocessen, Håndværket og Økonomien, omsætter vi drømme til boliger og udvikler løsninger med afsæt i realistiske muligheder.

Kontakt Hansen Ingeniør + Arkitekter

Kontakt Hansen Ingeniør & Arkitekter idag for en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning du har brug for.
Uanset om du har brug for et godt råd eller et overslag på en specifik opgave, står vi altid til rådighed.
Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et svar på din henvendelse!

Dennis KallestruP HaNSEN

Dennis KallestruP HaNSEN

Indehaver / Diplomingeniør

Mere om Dennis

Dennis er indehaver og stifter af HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016 og Rådgivende Ingeniør. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015 med speciale i byggeledelse. Desuden har Dennis Svendebrev som tømrer fra 2010. 

Ole Haaning

Ole Haaning

Diplomingeniør

Mere om Ole

Ole er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015. Ole har speciale i energi- og indeklima, og desuden Svendebrev som murer fra 2007.

Mads Bak-Jensen

Mads Bak-Jensen

Civilingeniør

Mere om Mads

Mads er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2018 med speciale i konstruktioner. Derudover har Mads Svendebrev som tømrer fra 2009.

Steffen B. G. H. Nielsen

Steffen B. G. H. Nielsen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Steffen

Steffen er Tegnestueleder. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2017. Steffen har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2007.

Louise Kallestrup Hansen

Louise Kallestrup Hansen

HR / Marketing / Kommunikation

Mere om Louise

Cand.Mag. fra Aarhus Universitet i 2014 med speciale i dansk herunder kommunikation, sprog & kultur- og medier. Hun har desuden en uddannelse i teoretisk- og praktisk pædagogikum fra 2017. Akademiuddannelse i Sociale Medier fra Erhvervsakademi Aarhus 2022.

Nadja Morell

Nadja Morell

Diplomingeniør

Mere om Nadja

Nadja er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Hun har speciale i design- og bærende konstruktioner.

Christian H. Jeppesen

Christian H. Jeppesen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Christian

Christian er ansat på tegnestuen. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2021. Christian har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2014.

Lundborgvej 10
DK-8800 Viborg

Telefon: +45 27 11 26 17
E-Mail: info@hria.dk

CVR: 39905884