3D Visualisering af hus

En unik mulighed for at se byggeriet som en helhed

3D-visualiseringer er en fantastisk måde at få en retvisende fornemmelse af et byggeri på. Mange kender til de klassiske plantegninger, der på en overskuelig måde viser et grundrids af rumfordelingen set ovenfra. Dem laver vi selvfølgelig også hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter, men at tilføje en 3D-visualisering giver en langt bedre fornemmelse af rumlighed og proportioner, som kan være helt afgørende for indtrykket af huset.

Det giver mulighed for at få et indblik i ikke bare indretning, men også lysindfald og kig igennem husets linjer, hvilket kan være vanskeligt at fornemme af beskrivelser og endimensionelt tegningsmateriale. Gode 3D visualiseringer kan altså fungere som en indikation på, hvordan du kan forvente, det endelige byggeri kommer til at fremstå.

HVORFOR ER 3D VISUALISERINGER AF HUSE VIGTIGE?

Når I skal have tegnet et hus eller et andet byggeri, er det helt essentielt, at arkitekten forstår jeres drømme og visioner – og omvendt, at I forstår, hvad arkitekten har af visioner med sit design. Med en 3D visualisering af jeres hus kan vi gøre vores tanker og planer konkrete og synlige for jer.

 

Vi oplever, at 3D-visualiseringer er en optimal måde at formidle vores visioner for et hus til jer, der drømmer om om at bygge eller renovere bolig. Det kan medvirke til at undgå usikkerhed om, hvorvidt byggeriet stemmer overens med jeres forventninger, fordi man med 3D visualiseringer får et fotorealistisk indblik i designet.

 

I har desuden mulighed for at få syn for sagen i forhold til de materialer, der er tiltænkt byggeriet. Én ting er at læse om og se isolerede billeder af, hvilken tag- og facadebeklædning, hvilke lofter osv. arkitekten har tænkt ind i designet – noget andet er at se det hele i en større sammenhæng. Det gør virkelig en forskel for oplevelsen af designet.

3D VISUALISERING ARKITEKTUR LÆGGER GRUNDLAGET FOR EN EFFEKTIV BYGGEPROCESS

3D visualiseringer er ikke alene et nyttigt redskab for jer som bygherrer, men også for samarbejdet mellem de enkelte faggrupper, så arkitekten, entreprenøren og håndværkeren på byggepladsen har adgang til de samme illustrationer og visualiseringer. Det skaber et godt fælles udgangspunkt for en velkoordineret arbejdsflow og en effektiv byggeproces – og ultimativt minimerer det risikoen for fejl, forsinkelser og misforståelser.

PRIS PÅ 3D VISUALISERING AF HUS

Prisen på en 3D visualisering arkitektur varierer meget alt efter projektets størrelse og kompleksitet. 3D visualiseringer vil typisk indgå som en del af flere ydelser i forbindelse med et byggeprojekt, og derfor er det vanskeligt at give konkrete priser på 3D visualiseringer isoleret set.

Kontakt os for at få et overslag over prisen på jeres byggeprojekt – vi står altid klar til at tage en snak om, hvad vi kan hjælpe jer med.

SKAL VI HJÆLPE MED 3D-VISUALISERING PÅ JERES BOLIG? KONTAKT OS I DAG

Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter kan I være sikre på, at vi altid gør os umage. Vi ved, hvor vigtigt det er at have en god mavefornemmelse, når det kommer til jeres bolig, og vi sætter derfor vores værdier troværdighed, kvalitet og ordentlighed højt.

Ønsker I rådgivning til jeres næste byggeprojekt? Så står vores kompetente arkitekter og ingeniører til rådighed. Kontakt os for en ganske uforpligtende dialog – vi er altid behjælpelige med råd og vejledning. Vi sætter en ære i at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt, og I kan derfor forvente svar på jeres henvendelse inden for 24 timer.

Vil I gerne se mere til vores 3D-visualiseringer?

I kan finde flere eksempler på 3D Visualiseringer af huse under vores forskellige projekter her

Kontakt Hansen Ingeniør + Arkitekter

Kontakt Hansen Ingeniør & Arkitekter idag for en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning du har brug for.
Uanset om du har brug for et godt råd eller et overslag på en specifik opgave, står vi altid til rådighed.
Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et svar på din henvendelse!

Dennis KallestruP HaNSEN

Dennis KallestruP HaNSEN

Indehaver / Diplomingeniør

Mere om Dennis

Dennis er indehaver og stifter af HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016 og Rådgivende Ingeniør. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015 med speciale i byggeledelse. Desuden har Dennis Svendebrev som tømrer fra 2010. 

Ole Haaning

Ole Haaning

Diplomingeniør

Mere om Ole

Ole er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015. Ole har speciale i energi- og indeklima, og desuden Svendebrev som murer fra 2007.

Mads Bak-Jensen

Mads Bak-Jensen

Civilingeniør

Mere om Mads

Mads er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2018 med speciale i konstruktioner. Derudover har Mads Svendebrev som tømrer fra 2009.

Steffen B. G. H. Nielsen

Steffen B. G. H. Nielsen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Steffen

Steffen er Tegnestueleder. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2017. Steffen har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2007.

Louise Kallestrup Hansen

Louise Kallestrup Hansen

HR / Marketing / Kommunikation

Mere om Louise

Cand.Mag. fra Aarhus Universitet i 2014 med speciale i dansk herunder kommunikation, sprog & kultur- og medier. Hun har desuden en uddannelse i teoretisk- og praktisk pædagogikum fra 2017. Akademiuddannelse i Sociale Medier fra Erhvervsakademi Aarhus 2022.

Nadja Morell

Nadja Morell

Diplomingeniør

Mere om Nadja

Nadja er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Hun har speciale i design- og bærende konstruktioner.

Christian H. Jeppesen

Christian H. Jeppesen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Christian

Christian er ansat på tegnestuen. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2021. Christian har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2014.

Lundborgvej 10
DK-8800 Viborg

Telefon: +45 27 11 26 17
E-Mail: info@dhri.dk

CVR: 39 90 58 84