plantegning til længehus

Med en god plantegning til længehus skaber I de bedste forudsætninger for jeres hjem og hverdag. Plantegninger til længehuse kan varieres i det uendelige, og der er derfor stor mulighed for at skræddersy indretning, størrelse og materialer, så det passer til netop jer og jeres ønsker og behov. Fælles er dog, er der ofte er minimal spildplads og gode indretningsmuligheder.

 

FORSKELLIGE SLAGS LÆNGEHUSE

Længehuse kan være udformet på forskellige måder. Det klassiske længehus udgøres af én stor aflang volumen formet som en rektangel. Selvom længehuse, der har samme størrelse og form, udefra kan ligne hinanden, kan det være en helt anden historie at komme indenfor. Plantegningen for det enkelte længehus kan nemlig variere utroligt meget og gøre det til jeres eget unikke hus – og det kan en arkitekt hjælpe jer med at realisere.

Der findes også andre typer længehuse såsom et forskudt længehus, der udgøres af to eller flere forskudte længer. På et forskudt længehus kan I også få en unik plantegning, der imødekommer jeres ønsker til et fremtidigt hjem, og de forskudte volumener giver blandt andet mulighed for at opdele huset i to eller flere afdelinger og skabe flere hyggelige kroge rundt omkring.

PLANTEGNING TIL HUS MED 5 VÆRELSER

Flere og flere ønsker huse med mange værelser – det kan blandt andet være værelser til børnene, multirum, kontor, gæsteværelser og meget andet, der står højt på ønskelisten. Med en plantegning med 5 værelser får I et hus med mange gode rum, I kan indrette og bruge efter behov. En plantegning med 5 værelser kan både være udformet som et vinkelhus, H-hus, længehus eller noget helt fjerde – det er udelukkende et spørgsmål om jeres præferencer og behov.

Hos HANSEN – INGENIØRER & ARKITEKTER er ingen opgave for stor – vi tegner alt fra små huse til plantegninger på store huse med 5, 6 eller endnu flere værelser.

SKAL HANSEN – INGENIØRER & ARKITEKTER UDARBEJDE JERES PLANTEGNING TIL LÆNGEHUS?

Har I brug for professionel hjælp til at udarbejde en plantegning til længehus, eller har I spørgsmål i den forbindelse? Så kontakt os endelig. Vi sætter stor pris på jeres tid, og I kan derfor altid regne med at få svar indenfor 24 timer.

Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter er vores kerneværdier troværdighed, kvalitet og ordentlighed tænkt ind i alle dele af vores tegnestue. Det gælder både i forhold til vores arkitekt- og ingeniørydelser og i høj grad også vores service over for jer som kunder. Det er vigtigt at have en god mavefornemmelse, når det gælder ens fremtidige hjem, og vi vil gøre vores bedste for, at I føler jer i trygge og kompetente hænder hos os.

Plantegning, Længehus, Ensidig taghældning

A21-005

Bolig: 202 m2

Kontakt Hansen Ingeniør + Arkitekter

Kontakt Hansen Ingeniør & Arkitekter idag for en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning du har brug for.
Uanset om du har brug for et godt råd eller et overslag på en specifik opgave, står vi altid til rådighed.
Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et svar på din henvendelse!

Dennis KallestruP HaNSEN

Dennis KallestruP HaNSEN

Indehaver / Diplomingeniør

Mere om Dennis

Dennis er indehaver og stifter af HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016 og Rådgivende Ingeniør. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015 med speciale i byggeledelse. Desuden har Dennis Svendebrev som tømrer fra 2010. 

Ole Haaning

Ole Haaning

Diplomingeniør

Mere om Ole

Ole er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015. Ole har speciale i energi- og indeklima, og desuden Svendebrev som murer fra 2007.

Mads Bak-Jensen

Mads Bak-Jensen

Civilingeniør

Mere om Mads

Mads er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2018 med speciale i konstruktioner. Derudover har Mads Svendebrev som tømrer fra 2009.

Steffen B. G. H. Nielsen

Steffen B. G. H. Nielsen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Steffen

Steffen er Tegnestueleder. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2017. Steffen har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2007.

Louise Kallestrup Hansen

Louise Kallestrup Hansen

HR / Marketing / Kommunikation

Mere om Louise

Cand.Mag. fra Aarhus Universitet i 2014 med speciale i dansk herunder kommunikation, sprog & kultur- og medier. Hun har desuden en uddannelse i teoretisk- og praktisk pædagogikum fra 2017. Akademiuddannelse i Sociale Medier fra Erhvervsakademi Aarhus 2022.

Nadja Morell

Nadja Morell

Diplomingeniør

Mere om Nadja

Nadja er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Hun har speciale i design- og bærende konstruktioner.

Christian H. Jeppesen

Christian H. Jeppesen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Christian

Christian er ansat på tegnestuen. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2021. Christian har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2014.

Lundborgvej 10
DK-8800 Viborg

Telefon: +45 27 11 26 17
E-Mail: info@dhri.dk

CVR: 39 90 58 84