Løgstør

Længehus med ensidig taghældning

Løgstør – 203 kvm villa i et plan

Fakta

Boligens omfang:

Bolig: 203 m2

Garage: 61 m2

Redskabsskur og overdækket terrasse: 13 m2

Status: Færdig

Længehus med ensidig taghældning 

Længehuset i funkisstil har længe været populært hos mange. Og vi forstår hvorfor.  Boligens fulde potentiale bliver her udnyttet i de 203 m2, hvor der i stue og køkken-alrum er højt til loftet. Ensidig taghældning er med til at give huset et flot arkitektonisk udtryk. I huset er der flere gulvstående vinduespartier, som giver et stramt og stilrent look.

I Villa A21-005 bydes man velkommen i entreen, som fører ud i en fordelingsgang til husets børneafdeling. Her findes tre større værelser samt et badeværelse. Fordelingsgangen fortsætter til husets midte og hjerterum, som er det store køkken-alrum med plads til mange gæster. I forlængelse heraf ligger både stuen, med adgang til kontor, og desuden en forældreafdeling som tilgås gennem det velfungerende walk-through closet. Forældreafdelingen indeholder udover soveværelse walk-in og badeværelse.

Ydelser:
Komplet hovedprojektering indeholdende:

  •      Arkitektarbejde (situationsplan, skitsering og hovedprojektering)
  •      Ingeniørarbejde (statiske beregninger og energirådgivning)

Rådgivende

Ingeniører

HANSEN – Ingeniører & Arkitekter leverer professionel ingeniørrådgivning til både private- og erhvervskunder.

Vores ambition er at være din foretrukne bygningsingeniør, der i tæt kontakt med vores kunder, leverer et skræddersyet produkt, som er tilpasset det enkelte projekt.

Vi yder byggeteknisk rådgivning til projekter i alle størrelser, og udfører alle former for ingeniørrådgivning inden for: Konstruktioner, Bygningsdesign samt Energi og Indeklima.

UDVIKLENDE

Arkitekter

HANSEN – Ingeniører & Arkitekter leverer kompetent arkitektrådgivning til både private- og erhvervskunder.

Vi skaber bygningsdesign og arkitektur i tæt samarbejde med egne ingeniører, og kan dermed skabe realiserbare drømme til mennesker, liv og funktion i et tæt samarbejde med vores kunder.

Med grundig forståelse og erfaring inden for Byggeprocessen, Håndværket og Økonomien, omsætter vi drømme til boliger og udvikler løsninger med afsæt i realistiske muligheder.

Kontakt Hansen Ingeniør + Arkitekter

Kontakt Hansen Ingeniør & Arkitekter idag for en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning du har brug for.
Uanset om du har brug for et godt råd eller et overslag på en specifik opgave, står vi altid til rådighed.
Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et svar på din henvendelse!

Dennis KallestruP HaNSEN

Dennis KallestruP HaNSEN

Indehaver / Diplomingeniør

Mere om Dennis

Dennis er indehaver og stifter af HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016 og Rådgivende Ingeniør. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015 med speciale i byggeledelse. Desuden har Dennis Svendebrev som tømrer fra 2010. 

Ole Haaning

Ole Haaning

Diplomingeniør

Mere om Ole

Ole er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015. Ole har speciale i energi- og indeklima, og desuden Svendebrev som murer fra 2007.

Mads Bak-Jensen

Mads Bak-Jensen

Civilingeniør

Mere om Mads

Mads er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2018 med speciale i konstruktioner. Derudover har Mads Svendebrev som tømrer fra 2009.

Steffen B. G. H. Nielsen

Steffen B. G. H. Nielsen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Steffen

Steffen er Tegnestueleder. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2017. Steffen har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2007.

Louise Kallestrup Hansen

Louise Kallestrup Hansen

HR / Marketing / Kommunikation

Mere om Louise

Cand.Mag. fra Aarhus Universitet i 2014 med speciale i dansk herunder kommunikation, sprog & kultur- og medier. Hun har desuden en uddannelse i teoretisk- og praktisk pædagogikum fra 2017. Akademiuddannelse i Sociale Medier fra Erhvervsakademi Aarhus 2022.

Nadja Morell

Nadja Morell

Diplomingeniør

Mere om Nadja

Nadja er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Hun har speciale i design- og bærende konstruktioner.

Christian H. Jeppesen

Christian H. Jeppesen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Christian

Christian er ansat på tegnestuen. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2021. Christian har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2014.

Lundborgvej 10
DK-8800 Viborg

Telefon: +45 27 11 26 17
E-Mail: info@hria.dk

CVR: 39905884