PLANTEGNING H-HUS

Udlev din h-hus drøm

En H-hus-plantegning er, ikke overraskende, formet som et H – det vil sige to parallelle længer forbundet af en tværgående længe ca. midtpå. Det giver mulighed for eksempelvis at lave en børneafdeling og en voksenafdeling forbundet af at stort køkken-alrum i midten, som kan fungere som familiens samlingspunkt.

En H hus-plantegning bliver også nogle gange omtalt som et gårdhavehus, fordi de to parallelle længer skaber et dejligt, afskærmet gårdmiljø på begge sider af huset, som kan bruges på mange forskellige måder. Det er oplagt at placere havemøblerne der eller måske sandkasse og lignende til børnene, fordi der som oftest er læ.

 

PLANTEGNING TIL H-HUS MED GARAGE

En plantegning til H-hus med garage vil typisk være udformet sådan, at garagen er placeret i forlængelse af én af de parallelle længer, men der er også mulighed for at tilpasse det til netop jeres behov og ønsker. Vores mangeårige erfaring som arkitekter og ingeniører gør, at vi kan skræddersy en H-hus-plantegning med eller uden garage til jer.

  U-HUS-PLANTEGNING

  En plantegning, der er beslægtet med H-huset, er et U-hus. Hvor den tværgående længe på H-huset er placeret midtpå de to andre parallelle længer, er den på en U-hus-plantegning placeret nederst på længerne, så huset danner et U. Det giver mulighed for et stort, dejligt udendørs opholdsområde mellem de to parallelle længer, og det giver ligesom en H-hus-plantegning mulighed for at lave en børne- og forældreafdeling i hver sin ende af huset. U-huset kan også fås med en garage, som kan integreres på forskellige måder.
  Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog om en arkitekttegnet H hus plantegning, U-hus-plantegning, eller hvad du ellers har af ønsker. Vi prioriterer at levere en høj service, og vi besvarer derfor alle henvendelser indenfor 24 timer.  

  Plantegning hus. plantegninger. typehus plantegning

  A21-011

  Bolig: 195 m2

  Kontakt Hansen Ingeniør + Arkitekter

  Kontakt Hansen Ingeniør & Arkitekter idag for en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning du har brug for.
  Uanset om du har brug for et godt råd eller et overslag på en specifik opgave, står vi altid til rådighed.
  Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et svar på din henvendelse!

  Dennis KallestruP HaNSEN

  Dennis KallestruP HaNSEN

  Indehaver / Diplomingeniør

  Mere om Dennis

  Dennis er indehaver og stifter af HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016 og Rådgivende Ingeniør. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015 med speciale i byggeledelse. Desuden har Dennis Svendebrev som tømrer fra 2010. 

  Ole Haaning

  Ole Haaning

  Diplomingeniør

  Mere om Ole

  Ole er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015. Ole har speciale i energi- og indeklima, og desuden Svendebrev som murer fra 2007.

  Mads Bak-Jensen

  Mads Bak-Jensen

  Civilingeniør

  Mere om Mads

  Mads er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2018 med speciale i konstruktioner. Derudover har Mads Svendebrev som tømrer fra 2009.

  Steffen B. G. H. Nielsen

  Steffen B. G. H. Nielsen

  Arkitekt og Bygningskonstruktør

  Mere om Steffen

  Steffen er Tegnestueleder. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2017. Steffen har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2007.

  Louise Kallestrup Hansen

  Louise Kallestrup Hansen

  HR / Marketing / Kommunikation

  Mere om Louise

  Cand.Mag. fra Aarhus Universitet i 2014 med speciale i dansk herunder kommunikation, sprog & kultur- og medier. Hun har desuden en uddannelse i teoretisk- og praktisk pædagogikum fra 2017. Akademiuddannelse i Sociale Medier fra Erhvervsakademi Aarhus 2022.

  Nadja Morell

  Nadja Morell

  Diplomingeniør

  Mere om Nadja

  Nadja er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Hun har speciale i design- og bærende konstruktioner.

  Christian H. Jeppesen

  Christian H. Jeppesen

  Arkitekt og Bygningskonstruktør

  Mere om Christian

  Christian er ansat på tegnestuen. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2021. Christian har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2014.

  Lundborgvej 10
  DK-8800 Viborg

  Telefon: +45 27 11 26 17
  E-Mail: info@dhri.dk

  CVR: 39 90 58 84