DETALJETEGNING AF VINDUE

En detaljetegning af vindue kan vise en langt højere detaljeringsgrad, end det er muligt på eksempelvis plantegningen og andre visualiseringer. Den giver mulighed for at blive klogere på, præcis hvordan vinduet skal placeres, monteres osv. En detaljetegning er således en afklarende tegning, der kan fjerne eventuelle tvivl om funktion, montering og placering af vinduet.

HVAD ER FORMÅLET MED EN VINDUE-DETALJETEGNING?

En detaljetegning af vindue er særlig relevant i de tilfælde, hvor vinduesløsningerne er unikke og har specielle detaljer, som skal udspecificeres for at sikre, at det bliver udført korrekt. Detaljetegninger af vinduer kan indeholde detaljer om ramme, karm, hvordan vinduet møder væggen, om der skal fuges omkring vinduet, om der skal være en drypkant, sålbænk mv. udenfor osv. Det er kort sagt en tegning, der indeholder alle detaljer om vinduet, dets omgivelser, placering og montering.

 

Vindue-detaljetegninger kan være målrettet håndværkerne, der skal vide præcist, hvordan vinduet skal placeres og monteres, men det kan også være en tegning, der viser bygherre, hvordan arkitekten har tiltænkt en særlig vinduesløsning, der kan være vanskelig at afkode af plantegninger og øvrige visualiseringer. 

PROFESSIONELLE DETALJETEGNINGER AF VINDUER HOS HANSEN – INGENIØRER & ARKITEKTER

Har I brug for professionel hjælp til at udarbejde en detaljetegning af vindue, eller er der andet, vi kan være behjælpelige med? Så kontakt os i dag! Vi sætter stor pris på jeres tid, og I kan derfor altid regne med at få svar indenfor 24 timer.

Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter er vores kerneværdier troværdighed, kvalitet og ordentlighed tænkt ind i alle dele af vores tegnestue. Vi bestræber os derfor på at levere kompetente arkitekt- og ingeniørydelser samt en god service, som gør, at I føler jer i trygge hænder hos os.

Detaljetegning

Kontakt Hansen Ingeniør + Arkitekter

Kontakt Hansen Ingeniør & Arkitekter idag for en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning du har brug for.
Uanset om du har brug for et godt råd eller et overslag på en specifik opgave, står vi altid til rådighed.
Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et svar på din henvendelse!

Dennis KallestruP HaNSEN

Dennis KallestruP HaNSEN

Indehaver / Diplomingeniør

Mere om Dennis

Dennis er indehaver og stifter af HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016 og Rådgivende Ingeniør. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015 med speciale i byggeledelse. Desuden har Dennis Svendebrev som tømrer fra 2010. 

Ole Haaning

Ole Haaning

Diplomingeniør

Mere om Ole

Ole er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015. Ole har speciale i energi- og indeklima, og desuden Svendebrev som murer fra 2007.

Mads Bak-Jensen

Mads Bak-Jensen

Civilingeniør

Mere om Mads

Mads er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2018 med speciale i konstruktioner. Derudover har Mads Svendebrev som tømrer fra 2009.

Steffen B. G. H. Nielsen

Steffen B. G. H. Nielsen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Steffen

Steffen er Tegnestueleder. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2017. Steffen har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2007.

Louise Kallestrup Hansen

Louise Kallestrup Hansen

HR / Marketing / Kommunikation

Mere om Louise

Cand.Mag. fra Aarhus Universitet i 2014 med speciale i dansk herunder kommunikation, sprog & kultur- og medier. Hun har desuden en uddannelse i teoretisk- og praktisk pædagogikum fra 2017. Akademiuddannelse i Sociale Medier fra Erhvervsakademi Aarhus 2022.

Nadja Morell

Nadja Morell

Diplomingeniør

Mere om Nadja

Nadja er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Hun har speciale i design- og bærende konstruktioner.

Christian H. Jeppesen

Christian H. Jeppesen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Christian

Christian er ansat på tegnestuen. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2021. Christian har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2014.

Lundborgvej 10
DK-8800 Viborg

Telefon: +45 27 11 26 17
E-Mail: info@dhri.dk

CVR: 39 90 58 84