DETALJETEGNING

En detaljetegning er et udsnit af plantegningen, der typisk er udarbejdet i skalaen 5:1. I forbindelse med et byggeri og designet af det, er det vigtigt, at alle detaljer er finpudsede, så man sikrer det bedste resultat. Det hjælper detaljetegninger med. Særligt i byggerier med mange arkitektoniske finesser er detaljetegninger vigtige, så håndværkerne har et fyldestgørende udgangspunkt for byggeriet.

HVORNÅR SKAL MAN BRUGE EN DETALJETEGNING?

Plantegningen viser hele byggeriet og de overordnede linjer og principper, men nogle gange kan det være nødvendigt at gå mere ned i de enkelte detaljer – og det er her, detaljetegningen har sin anvendelse.

 

En detaljetegning er et godt redskab til at zoome ind på noget i plantegningen, som kan være specielt for netop det specifikke byggeri, og som man gerne vil have, at håndværkerne er ekstra opmærksomme på at udføre helt korrekt. Det kan også være at vise bestemte områder, hvor elementer møder hinanden, såsom hvordan et stort vinduesparti er placeret på væggen, afstanden mellem hoveddør og vægge eller placeringen af ovenlysvinduer.

 

Detaljetegningen kan være brugbar i forhold til at vise jer, der skal have bygget, hvordan specifikke løsninger helt konkret skal udføres og dermed give en bedre forståelse for designet. Det kan ligeledes være en god hjælp til håndværkerne, så de har de bedste forudsætninger for at bygge huset i overensstemmelse med arkitektens visioner. Det er ikke altid, detaljetegninger er oplagte at lave – hvis designet ikke rummer en masse specialløsninger, er det ikke sikkert, detaljetegninger er nødvendige. I arkitekttegnede huse vil der dog ofte være unikke løsninger, der med stor fordel kan laves detaljetegninger af.

FÅ LAVET PROFESSIONELLE DETALJETEGNINGER HOS HANSEN – INGENIØRER & ARKITEKTER

Har I brug for at få lavet detaljetegninger af jeres byggeri, eller er I i tvivl om, hvorvidt det er relevant i jeres tilfælde? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid til rådighed med rådgivning og sparring om jeres husprojekt, og med vores mange års erfaring i branchen kan I være sikre på at få kompetent og ikke mindst troværdig rådgivning. Vi vender altid tilbage til jer indenfor 24 timer.

 

Hos HANSEN – INGENIØRER & ARKITEKTER tilbyder vi foruden detaljetegninger også mange andre ydelser såsom arkitekt-plantegninger, byggerådgivning og hjælp med at indhente byggetilladelse vi kan derfor være jeres samarbejdspartner fra idé til færdigt byggeri.

 

Detaljetegning

Kontakt Hansen Ingeniør + Arkitekter

Kontakt Hansen Ingeniør & Arkitekter idag for en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning du har brug for.
Uanset om du har brug for et godt råd eller et overslag på en specifik opgave, står vi altid til rådighed.
Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et svar på din henvendelse!

Dennis KallestruP HaNSEN

Dennis KallestruP HaNSEN

Indehaver / Diplomingeniør

Mere om Dennis

Dennis er indehaver og stifter af HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016 og Rådgivende Ingeniør. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015 med speciale i byggeledelse. Desuden har Dennis Svendebrev som tømrer fra 2010. 

Ole Haaning

Ole Haaning

Diplomingeniør

Mere om Ole

Ole er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015. Ole har speciale i energi- og indeklima, og desuden Svendebrev som murer fra 2007.

Mads Bak-Jensen

Mads Bak-Jensen

Civilingeniør

Mere om Mads

Mads er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2018 med speciale i konstruktioner. Derudover har Mads Svendebrev som tømrer fra 2009.

Steffen B. G. H. Nielsen

Steffen B. G. H. Nielsen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Steffen

Steffen er Tegnestueleder. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2017. Steffen har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2007.

Louise Kallestrup Hansen

Louise Kallestrup Hansen

HR / Marketing / Kommunikation

Mere om Louise

Cand.Mag. fra Aarhus Universitet i 2014 med speciale i dansk herunder kommunikation, sprog & kultur- og medier. Hun har desuden en uddannelse i teoretisk- og praktisk pædagogikum fra 2017. Akademiuddannelse i Sociale Medier fra Erhvervsakademi Aarhus 2022.

Nadja Morell

Nadja Morell

Diplomingeniør

Mere om Nadja

Nadja er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Hun har speciale i design- og bærende konstruktioner.

Christian H. Jeppesen

Christian H. Jeppesen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Christian

Christian er ansat på tegnestuen. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2021. Christian har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2014.

Lundborgvej 10
DK-8800 Viborg

Telefon: +45 27 11 26 17
E-Mail: info@dhri.dk

CVR: 39 90 58 84