Plantegning til vinkelhuse

Arkitekthjælp

Vinkelhuse er karakteriseret ved at have to rektangulære volumener, der mødes i en ret vinkel. Det kan både være i form af en typisk L-formation, hvor den ene rektangel sættes i forlængelse af den anden i en ret vinkel og dermed udgør en enkel og klassisk bygning, der passer på de fleste byggegrunde. Det kan også være en løsning, hvor den ene volumen placeres i midten af den anden og dermed skaber flere vinkler og kroge i både hus og have.

Der findes dermed mange forskellige muligheder for, hvordan en plantegning på et vinkelhus kan se ud – og hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter har vi stor erfaring med at tilpasse det, så det passer til den enkeltes behov.

 

HVORFOR VÆLGE ET VINKELHUS?

Det kan være vanskeligt at beslutte, om ens drømmehus skal være et knækhus, længehus, vinkelhus eller noget helt fjerde. Det er her vigtigt at afdække, præcist hvad jeres behov og ønsker er – og her kan vi hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter være jeres sparringspartner fra ide til færdigt byggeri.

Et vinkelhus er er et meget populært valg for mange, og nogle af fordelene ved netop denne hustype er:

  • Det er en hustype, der fungerer på de fleste byggegrunde grundet dens enkle form, som kan vendes og drejes efter behov.
  • Der er mulighed for at vinkle huset, så I både får morgen- og aftensol.
  • Ønsker I en stor centralt placeret terrasse, evt. med udgang direkte fra huset, er et vinkelhus et rigtigt godt valg. Mange placerer en terrasse i vinklen mellem de to volumener og får dermed en hyggelig indrammet krog med mere læ end en fritstående terrasse. Her er det også oplagt at placere nogle store vinduespartier, så I har et godt kig inde fra huset.
  • Det giver mulighed for en åben have, der, ligesom en terrasse, kan skærmes lidt af huset.
  • Der er stor fleksibilitet i indretningen, fordi husets enkle form tillader et utal af forskellige planløsninger, der kan tilpasses jeres ønsker.

PLANTEGNING TIL VINKELHUS MED GARAGE

Mange ønsker også en garage på deres vinkelhus, så bilen eller bilerne kan komme i tørvejr. Vi tilbyder derfor Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter selvfølgelig også at lave plantegninger til vinkelhuse med garage.

Ligesom med stuehuset er det også her essentielt at overveje, hvad jeres behov er. Har I brug for garageplads til én eller flere biler? Skal jeres garage også kunne rumme anden opbevaring eller måske et lille værksted? Sådanne overvejelser har betydning for, hvordan jeres plantegning til vinkelhus med garage skal se ud.

Det er muligt at lave plantegninger, hvor garagen er integreret i vinkelhuset, men der kan også laves en løsning med fritstående garage. Fordelen ved en integreret garage er blandt andet muligheden for direkte adgang fra garage til hus, men for nogle er en fritstående garage det, der giver bedst mening.

SKAL VI LAVE EN PLANTEGNING TIL JERES VINKELHUS?

Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter har vi stor erfaring med at lave plantegninger til vinkelhuse, og vi ved, at ikke to drømmehuse er ens. Vi sætter derfor jeres ønsker og behov højt, når vi yder arkitektrådgivning ud fra vores værdier om troværdighed, kvalitet og ordentlighed. Når vi udarbejder plantegninger til vinkelhuse, kan I derfor være sikre på, at I ikke blot får en standardløsning, der er identisk med mange andres. Vi tilpasser altid plantegningerne til hver enkelt for at opnå den optimale løsning for jer.

Hvad enten I blot ønsker en plantegning eller gerne vil have os med i hele byggeprocessen, står vores kompetente team altid til rådighed. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde jer. Vi værdsætter jeres tid højt og svarer derfor altid inden for 24 timer. Vi ser frem til at høre fra jer!

A22-004

Bolig: 180 m2

Plantegning hus, plantegninger, typehus plantegninger

A22-026

Bolig: 191 m2

Plantegning Vinkelhus

Kontakt Hansen Ingeniør + Arkitekter

Kontakt Hansen Ingeniør & Arkitekter idag for en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning du har brug for.
Uanset om du har brug for et godt råd eller et overslag på en specifik opgave, står vi altid til rådighed.
Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et svar på din henvendelse!

Dennis KallestruP HaNSEN

Dennis KallestruP HaNSEN

Indehaver / Diplomingeniør

Mere om Dennis

Dennis er indehaver og stifter af HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016 og Rådgivende Ingeniør. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015 med speciale i byggeledelse. Desuden har Dennis Svendebrev som tømrer fra 2010. 

Ole Haaning

Ole Haaning

Diplomingeniør

Mere om Ole

Ole er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015. Ole har speciale i energi- og indeklima, og desuden Svendebrev som murer fra 2007.

Mads Bak-Jensen

Mads Bak-Jensen

Civilingeniør

Mere om Mads

Mads er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2018 med speciale i konstruktioner. Derudover har Mads Svendebrev som tømrer fra 2009.

Steffen B. G. H. Nielsen

Steffen B. G. H. Nielsen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Steffen

Steffen er Tegnestueleder. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2017. Steffen har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2007.

Louise Kallestrup Hansen

Louise Kallestrup Hansen

HR / Marketing / Kommunikation

Mere om Louise

Cand.Mag. fra Aarhus Universitet i 2014 med speciale i dansk herunder kommunikation, sprog & kultur- og medier. Hun har desuden en uddannelse i teoretisk- og praktisk pædagogikum fra 2017. Akademiuddannelse i Sociale Medier fra Erhvervsakademi Aarhus 2022.

Nadja Morell

Nadja Morell

Diplomingeniør

Mere om Nadja

Nadja er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Hun har speciale i design- og bærende konstruktioner.

Christian H. Jeppesen

Christian H. Jeppesen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Christian

Christian er ansat på tegnestuen. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2021. Christian har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2014.

Lundborgvej 10
DK-8800 Viborg

Telefon: +45 27 11 26 17
E-Mail: info@dhri.dk

CVR: 39 90 58 84