Arkitekttegnet hus

Et arkitekttegnet hus er et skræddersyet hus, hvor der er taget højde for både husets æstetiske og unikke udtryk og for husets funktionaliteter indenfor og udenfor. Med et arkitekttegnet hus er der rig mulighed for at tilpasse det til netop jeres ønsker og skræddersy det til jeres behov.

ARKITEKT TIL HUSPROJEKT

Nogle har helt klare ideer om, hvordan de gerne vil have deres kommende hus til at se ud, og hvilke funktioner det skal indeholde. Man har måske set et eller flere konkrete design, man gerne vil tage udgangspunkt i, eller måske er det hele oppe i hovedet. Andre er mere i tvivl og vil gerne have input til, hvad der kan lade sig gøre. Uanset hvad kan en arkitekt hjælpe med at realisere husprojektet og gøre nogle ofte lidt diffuse ønsker og ideer meget konkrete.

 

En del af arkitektens rolle er selvfølgelig også at komme med faglig sparring og input til, hvordan drømmehuset kan komme fra tanke til færdigt byggeri. Arkitekten kommer blandt andet med viden om reglementer, byggetekniske forhold og ikke mindst en sans for lækkert design, så I både er sikret et arkitekttegnet hus, der lever op til diverse krav og regler, og som samtidig fremstår smukt og unikt. Med et arkitekttegnet hus er der desuden taget højde for eksempelvis lysforhold, udsigt osv. på jeres grund, så I får udnyttet det fulde potentiale af jeres ejendom.

EKSKLUSIVT OG MODERNE HUSDESIGN

Vores arkitekter hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter har altid en finger på pulsen i forhold til tidens tendenser, så I kan være sikre på at få et eksklusivt og moderne husdesign, hvis I vælger et arkitekttegnet hus tegnet på vores tegnestue.

 

Vi tegner huse i alle forskellige byggestile og typer, så der vil uden tvivl være mulighed for, at vi kan tegne et arkitekttegnet hus, som falder i netop jeres smag. Er I til funkishus, et- eller flerplanshus, fladt tag eller sadeltag? Der er mange muligheder og mange ting at tage stilling til i processen med at få lavet et arkitekttegnet hus, og her er det en fordel at have en professionel sparringspartner med på råd.

 

Har I brug for lidt inspiration til, hvordan drømmehuset kan se ud? Så tag et kig på vores eksisterende projekter  – her finder I forskellige typer byggerier tegnet af vores arkitekter.

BYG ARKITEKTTEGNET HUS MED HJÆLP FRA HANSEN – INGENIØRER & ARKITEKTER

Drømmer I om et arkitekttegnet hus, hvor der er kælet for detaljen og taget udgangspunkt i netop jeres ønsker? HANSEN – Ingeniører & Arkitekter har stor erfaring med hele processen fra idéfasen, til byggeriet står færdigt, således at vi varetager al rådgivning fra start til slut.

 

Kontakt os for en ganske uforpligtende dialog i dag – vi står altid til rådighed for en snak om, hvordan vi sammen kan realisere jeres drømme. Vi vender hurtigt tilbage med et svar, og I kan altid være sikre på, at vi svarer på henvendelser indenfor 24 timer.

Kontakt Hansen Ingeniør + Arkitekter

Kontakt Hansen Ingeniør & Arkitekter idag for en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning du har brug for.
Uanset om du har brug for et godt råd eller et overslag på en specifik opgave, står vi altid til rådighed.
Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et svar på din henvendelse!

Dennis KallestruP HaNSEN

Dennis KallestruP HaNSEN

Indehaver / Diplomingeniør

Mere om Dennis

Dennis er indehaver og stifter af HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016 og Rådgivende Ingeniør. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015 med speciale i byggeledelse. Desuden har Dennis Svendebrev som tømrer fra 2010. 

Ole Haaning

Ole Haaning

Diplomingeniør

Mere om Ole

Ole er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015. Ole har speciale i energi- og indeklima, og desuden Svendebrev som murer fra 2007.

Mads Bak-Jensen

Mads Bak-Jensen

Civilingeniør

Mere om Mads

Mads er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2018 med speciale i konstruktioner. Derudover har Mads Svendebrev som tømrer fra 2009.

Steffen B. G. H. Nielsen

Steffen B. G. H. Nielsen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Steffen

Steffen er Tegnestueleder. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2017. Steffen har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2007.

Louise Kallestrup Hansen

Louise Kallestrup Hansen

HR / Marketing / Kommunikation

Mere om Louise

Cand.Mag. fra Aarhus Universitet i 2014 med speciale i dansk herunder kommunikation, sprog & kultur- og medier. Hun har desuden en uddannelse i teoretisk- og praktisk pædagogikum fra 2017. Akademiuddannelse i Sociale Medier fra Erhvervsakademi Aarhus 2022.

Nadja Morell

Nadja Morell

Diplomingeniør

Mere om Nadja

Nadja er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Hun har speciale i design- og bærende konstruktioner.

Christian H. Jeppesen

Christian H. Jeppesen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Christian

Christian er ansat på tegnestuen. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2021. Christian har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2014.

Lundborgvej 10
DK-8800 Viborg

Telefon: +45 27 11 26 17
E-Mail: info@dhri.dk

CVR: 39 90 58 84