Hustyper

HANSEN – Ingeniører & Arkitekter har gennem årene udarbejdet flere hundrede byggeprojekter i samarbejde med kunder og bygherrer. Vores spidskompetence er at føre kunden trygt igennem byggeprojektet ved at være de bedste inden for tegningsmateriale, rådgivning og økonomi. Dermed har vi også fået en stor berøringsflade med kunder og samarbejdspartnere i hele Danmark.

Vi beskæftiger os med mindre og større projekter og hjælper hvert år mange kunder i mål med deres drømme.  

3d visualisering priser

Hustyper

Enfamiliehuse

Søger I inspiration til jeres nye drømmehus?

Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter er der ikke to huse, der er ens. Hvis I vælger et samarbejde med vores atkitekter og ingeniører kan I være med til at personliggeøre jeres hjem ned i mindste detalje. Under de forskellige projekter kan I lade jer inspirere af nogle af vores tidligere opgaver.

 

3d visualisering, rækkehusprojekt

Hustyper

Rækkehusprojekter

Klimabevidst arkitektur, socialt fællesskab og børnevenlige omgivelser kendetegner det moderne rækkehus, som vi de seneste år har set være uhyre populære blandt mange købere.
Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter har vi flere rækkehusprojekter bag os og flere på tegnebrættet.

Det siger vores

Samarbejdspartnere

{”God og kompetent vejledning, hurtig ekspedition”
Bjerre Tegn & Byg
{

”Hos HANSEN – Rådgivende Ingeniører og Arkitekter, har vi Ole tilknyttet som fast ingeniør, hvilket giver en hurtig responstid og en kort kommandovej. Vi er glade for den fleksibilitet, som det giver at have en personlig rådgiver tilknyttet vores tegnestue og produktion.”

{

”Hos KFS Boligbyg værdsætter vi erfaring, høj kvalitet og professionalisme. Derfor sætter vi stor pris på vores samarbejde med Dennis Hansen.”

KFS Boligbyg
{

”Levehuse har et godt og aktivt samarbejde med HANSEN – Rådgivende Ingeniører & Arkitekter, hvor vi i fællesskab finder de gode løsninger”

Levehuse
{

”Kompetent rådgivning og hurtig respons på opfølgende spørgsmål”

Mandrup Arkitekter og Ingeniører
{

“Vi hos Nordpil arkitekter har samarbejdet med Dennis Hansen i et par år og er fuldt tilfredse med den ydelse han leverer. Dennis er super hurtig til at udføre sit arbejde og det er noget vi sætter stor pris på.”

Nordpil
{

”Radik&Jessen har et super godt samarbejde med HANSEN – Rådgivende Ingeniører og Arkitekter, hvilket er altafgørende for opgaveløsningen og den service kunderne modtager. Hos HANSEN – Rådgivende Ingeniører og Arkitekter er der altid klarhed omkring opgavens omfang, og der arbejdes effektivt. Dette værdsætter vi meget – tak.”

Radik&Jessen
{

“Vi har hos Vestergaard Huse A/S haft et fast og solidt samarbejder med HANSEN – Rådgivende Ingeniører og Arkitekter igennem flere år, som vi værdsætter. HANSEN – Rådgivende Ingeniører og Arkitekter leverer en god kvalitet og samtidig er de altid professionelle i opfølgende rådgivning og dialog.”

Vestergaard Huse

Kontakt Hansen Ingeniør + Arkitekter

Kontakt Hansen Ingeniør & Arkitekter idag for en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning du har brug for.
Uanset om du har brug for et godt råd eller et overslag på en specifik opgave, står vi altid til rådighed.
Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et svar på din henvendelse!

Dennis KallestruP HaNSEN

Dennis KallestruP HaNSEN

Indehaver / Diplomingeniør

Mere om Dennis

Dennis er indehaver og stifter af HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016 og Rådgivende Ingeniør. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015 med speciale i byggeledelse. Desuden har Dennis Svendebrev som tømrer fra 2010. 

Ole Haaning

Ole Haaning

Diplomingeniør

Mere om Ole

Ole er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015. Ole har speciale i energi- og indeklima, og desuden Svendebrev som murer fra 2007.

Mads Bak-Jensen

Mads Bak-Jensen

Civilingeniør

Mere om Mads

Mads er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2018 med speciale i konstruktioner. Derudover har Mads Svendebrev som tømrer fra 2009.

Steffen B. G. H. Nielsen

Steffen B. G. H. Nielsen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Steffen

Steffen er Tegnestueleder. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2017. Steffen har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2007.

Louise Kallestrup Hansen

Louise Kallestrup Hansen

HR / Marketing / Kommunikation

Mere om Louise

Cand.Mag. fra Aarhus Universitet i 2014 med speciale i dansk herunder kommunikation, sprog & kultur- og medier. Hun har desuden en uddannelse i teoretisk- og praktisk pædagogikum fra 2017. Akademiuddannelse i Sociale Medier fra Erhvervsakademi Aarhus 2022.

Nadja Morell

Nadja Morell

Diplomingeniør

Mere om Nadja

Nadja er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Hun har speciale i design- og bærende konstruktioner.

Christian H. Jeppesen

Christian H. Jeppesen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Christian

Christian er ansat på tegnestuen. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2021. Christian har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2014.