Arkitekt til tilbygning

Står du og skal have lavet en tilbygning til dit hus? Så er det en god idé at alliere dig med en arkitekt til tilbygning, som er specialiseret i at få form, æstetik og funktion til at gå op i en højere enhed. Få drømmehuset til at gå i opfyldelse.

HVAD KOSTER EN ARKITEKT TIL TILBYGNING?

Hvis du overvejer at få lavet en tilbygning til dit hus, vil du sikkert gerne vide, hvad en arkitekt til tilbygning koster. Det er der desværre ikke noget entydigt svar på, fordi det afhænger af mange forskellige faktorer. Prisen på en arkitekt til tilbygning afhænger bl.a. af byggeriets omfang, kompleksiteten af opgaven, samt hvor mange dele af processen fra idé til byggeri I ønsker at få hjælp til.  

Det vil dog ofte godt kunne svare sig at inddrage en arkitekt til tilbygning, fordi du derved sikrer et godt grundlag for et byggeri, der lever op til høje standarder til kvalitet, æstetik og funktionalitet.

Arkitekten hjælper dig med det helt rigtige udtryk og materialevalg, så ingeniøren bagefter kan levere de nødvendige beregninger, der gør projektet realiserbart. Vi har, som vores navn antyder, både arkitekter og ingeniører ansat, så vi kan bistå jer i hele processen fra idé til færdigt byggeri.

Hvad enten I har en helt klar vision om, hvordan tilbygningen skal se ud, eller I er mere på bar bund og gerne vil have en professionel fagpersons input, så er det en fordel at alliere jer med en arkitekt til tilbygning. En arkitekt kan vurdere, om jeres egne ideer er bæredygtige og komme med forslag til eventuelle optimeringer og tilføjelser med en fagpersons blik.

Tilbygning

EN ARKITEKT KAN TILFØRE DIT HUS VÆRDI MED EN TILBYGNING

Er I vokset ud af jeres hus, og har I brug for mere plads? Mange i denne situation overvejer, om de skal købe eller bygge et nyt hus, eller om de i stedet skal lave en tilbygning til det eksisterende. Og her er der altså god grund til at overveje den sidste mulighed i samråd med en arkitekt til tilbygning.

En tilbygning til jeres hus er både mere skånsomt for miljøet og økonomien end fx at skulle bygge nyt. Og med den rette arkitekt til tilbygning kan I tilføre jeres hus meget værdi med en ekstra længe, en kvist, eller hvordan netop jeres tilbygning skal udformes.

Med en tilbygning kan I også give huset et helt nyt udtryk og tilføre det et mere moderne udseende, men der er selvfølgelig også mulighed for at lave en tilbygning, som er helt i stil med det eksisterende.

FÅ EN GOD PRIS PÅ ARKITEKT TIL TILBYGNING HOS HANSEN – INGENIØRER & ARKITEKTER

Står du og skal have lavet en tilbygning til dit hus, vil du sikkert gerne vide, hvad prisen på en arkitekt til tilbygning er. Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter laver vi arkitekt- og ingeniørydelser til fornuftige priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter er vores kerneværdier troværdighed, kvalitet og ordentlighed tænkt ind i alle dele af virksomheden. Det gælder både i forhold til vores arkitekt- og ingeniørydelser og i høj grad også vores service over for jer som kunder. Vi vil derfor gøre vores bedste for, at I føler jer i trygge og kompetente hænder hos os.

Kontakt os i dag for en betingelsesfri dialog om tilbygning til jeres drømmehus, hvad prisen på en tilbygning er, og hvad I ellers ønsker at vide. Vi prioriterer at levere en høj service, og vi besvarer derfor alle henvendelser indenfor 24 timer. 

Tilbygning set fra vest og nord/øst

Kontakt Hansen Ingeniør + Arkitekter

Kontakt Hansen Ingeniør & Arkitekter idag for en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning du har brug for.
Uanset om du har brug for et godt råd eller et overslag på en specifik opgave, står vi altid til rådighed.
Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et svar på din henvendelse!

Dennis KallestruP HaNSEN

Dennis KallestruP HaNSEN

Indehaver / Diplomingeniør

Mere om Dennis

Dennis er indehaver og stifter af HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016 og Rådgivende Ingeniør. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015 med speciale i byggeledelse. Desuden har Dennis Svendebrev som tømrer fra 2010. 

Ole Haaning

Ole Haaning

Diplomingeniør

Mere om Ole

Ole er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015. Ole har speciale i energi- og indeklima, og desuden Svendebrev som murer fra 2007.

Mads Bak-Jensen

Mads Bak-Jensen

Civilingeniør

Mere om Mads

Mads er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2018 med speciale i konstruktioner. Derudover har Mads Svendebrev som tømrer fra 2009.

Steffen B. G. H. Nielsen

Steffen B. G. H. Nielsen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Steffen

Steffen er Tegnestueleder. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2017. Steffen har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2007.

Louise Kallestrup Hansen

Louise Kallestrup Hansen

HR / Marketing / Kommunikation

Mere om Louise

Cand.Mag. fra Aarhus Universitet i 2014 med speciale i dansk herunder kommunikation, sprog & kultur- og medier. Hun har desuden en uddannelse i teoretisk- og praktisk pædagogikum fra 2017. Akademiuddannelse i Sociale Medier fra Erhvervsakademi Aarhus 2022.

Nadja Morell

Nadja Morell

Diplomingeniør

Mere om Nadja

Nadja er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Hun har speciale i design- og bærende konstruktioner.

Christian H. Jeppesen

Christian H. Jeppesen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Christian

Christian er ansat på tegnestuen. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2021. Christian har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2014.