Arkitekt til sommerhus

Skal du have bygget et nyt sommerhus, eller trænger det eksisterende til en opgradering? Så er det værd at overveje en arkitekt til sommerhus, som kan sikre, at æstetik og funktion går op i en højere enhed, samtidig med at dine ønsker indtænkes i designet.

FÅ EN SKRÆDDERSYET LØSNING MED ET ARKITEKTTEGNET SOMMERHUS

Et sommerhus er et sted, der indbyder til ro, afslapning og mange hyggelige timer i godt selskab. Men for at skabe den optimale oplevelse skal rammerne være gode og passe til netop dine og din families behov og ønsker.

Fordelen ved at vælge en arkitekt til sommerhus frem for eksempelvis et prædefineret typehus er, at et arkitektsommerhus er skræddersyet til dig og tager hensyn til faktorer som specifikke ønsker til indretning og materialer samt lysforhold, udsigt osv. på grunden, så du får udnyttet det fulde potentiale af beliggenheden og omgivelserne. Der er med et arkitekttegnet sommerhus taget hensyn til både det æstetiske og det funktionelle, som går op i en højere enhed. Du får samtidig unikke og moderne funktioner, som adskiller sig fra andre sommerhuse.

Når du vælger en arkitekt til sommerhus, har du også god mulighed for medbestemmelse, hvis der eksempelvis er nogle bestemte løsninger og detaljer, som du gerne vil have i sommerhuset. Ønsker du fx store vinduespartier, der giver et godt lysindfald og en god udsigt, en hyggelig niche eller andre arkitektoniske detaljer, der giver det et unikt udtryk? Så er en sommerhusarkitekt et oplagt valg for dig.

Har du ikke gjort dig en masse tanker om, hvad sommerhuset skal indeholde, og hvordan det skal se ud, er det også muligt at læne dig tilbage og lade arkitekten give sit bud på et design, der kan opfylde dine behov.

Arkitekt til sommerhus

VÆLG EN SOMMERHUSARKITEKT TIL NYBYG ELLER RENOVERING

Det kan både være aktuelt med en arkitekt til sommerhus i forbindelse med nybyg og renovering. Der kan være mange muligheder i et eksisterende sommerhus, som måske kan være svært at gennemskue, hvis man ikke har erfaring med det. Hos Hansen – Ingeniører & Arkitekter er vi specialister i at få eksisterende byggeri opgraderet, så det lever op til dine ønsker og forventninger samt de nyeste standarder for sommerhusbyggeri. Vi kan også hjælpe med at navigere i byggeloven og sørge for, at designet er i overensstemmelse med gældende regulativer og bestemmelser.

Skal der etableres et helt nyt sommerhus på en grund, er en sommerhusarkitekt også en oplagt samarbejdspartner. Vi kan hjælpe med alt fra bygningsdesign til byggetilladelse, byggerådgivning osv. Vi er med dig hele vejen fra idé til færdigt sommerhus, hvis der er behov for det.

Med et arkitekttegnet sommerhus kan du også få moderne bæredygtige løsninger såsom god isolering og energieffektive teknologier, som både gør sommerhuset økonomisk og miljømæssigt bæredygtigt.

HANSEN – INGENIØRER & ARKITEKTER ER DIN PROFESSIONELLE ARKITEKT TIL SOMMERHUS

Hansen – Ingeniører & Arkitekter har mange års erfaring med at skræddersy arkitektsommerhuse til at leve op til kundernes ønsker samt gældende regler og standarder for sommerhusbyggeri. Vi kan derfor være din samarbejdspartner hele vejen fra start til slut og sikre, at du får et unikt, funktionelt og bæredygtigt sommerhus, som er designet specifikt til dig.

Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter sætter vi vores kerneværdier om troværdighed, kvalitet og ordentlighed højt. Vi leverer derfor professionelle arkitekt- og ingeniørydelser med afsæt i en god og ærlig dialog med vores kunder.

Overvejer du en arkitekt til sommerhus? Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog om et arkitekttegnet sommerhus, eller hvad du ellers har af ønsker. Vi prioriterer at levere en høj service, og vi besvarer derfor alle henvendelser indenfor 24 timer.  

Kontakt Hansen Ingeniør + Arkitekter

Kontakt Hansen Ingeniør & Arkitekter idag for en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning du har brug for.
Uanset om du har brug for et godt råd eller et overslag på en specifik opgave, står vi altid til rådighed.
Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et svar på din henvendelse!

Dennis KallestruP HaNSEN

Dennis KallestruP HaNSEN

Indehaver / Diplomingeniør

Mere om Dennis

Dennis er indehaver og stifter af HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016 og Rådgivende Ingeniør. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015 med speciale i byggeledelse. Desuden har Dennis Svendebrev som tømrer fra 2010. 

Ole Haaning

Ole Haaning

Diplomingeniør

Mere om Ole

Ole er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015. Ole har speciale i energi- og indeklima, og desuden Svendebrev som murer fra 2007.

Mads Bak-Jensen

Mads Bak-Jensen

Civilingeniør

Mere om Mads

Mads er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2018 med speciale i konstruktioner. Derudover har Mads Svendebrev som tømrer fra 2009.

Steffen B. G. H. Nielsen

Steffen B. G. H. Nielsen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Steffen

Steffen er Tegnestueleder. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2017. Steffen har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2007.

Louise Kallestrup Hansen

Louise Kallestrup Hansen

HR / Marketing / Kommunikation

Mere om Louise

Cand.Mag. fra Aarhus Universitet i 2014 med speciale i dansk herunder kommunikation, sprog & kultur- og medier. Hun har desuden en uddannelse i teoretisk- og praktisk pædagogikum fra 2017. Akademiuddannelse i Sociale Medier fra Erhvervsakademi Aarhus 2022.

Nadja Morell

Nadja Morell

Diplomingeniør

Mere om Nadja

Nadja er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Hun har speciale i design- og bærende konstruktioner.

Christian H. Jeppesen

Christian H. Jeppesen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Christian

Christian er ansat på tegnestuen. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2021. Christian har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2014.

Lundborgvej 10
DK-8800 Viborg

Telefon: +45 27 11 26 17
E-Mail: info@dhri.dk

CVR: 39 90 58 84