plantegning – designhus

Med en arkitekttegnet plantegning kan I få et overblik over husets inddeling, overordnede linjer og design på en enkel og overskuelig måde. Den er et vigtigt udgangspunkt for at kunne gå videre med detaljetegninger, tekniske tegninger, ansøge om byggetilladelse mv.

ARKITEKTTEGNET PLANTEGNING TIL NYBYG

En plantegning kan også være første skridt i forbindelse med nybyg. Det er her i det indledende stadie, arkitekten kan vise jer sine ideer og formidle sit skitsearbejde for jer. En arkitekt-plantegning giver en god fornemmelse af overordnede design-ideer og herunder størrelse, rumfordeling og indretning.

En arkitekt-plantegning er således ikke tekniske arbejdstegninger, en entreprenør vil kunne bygge ud fra – det er i højere grad en formidling af de indledende designtanker, der danner grundlag for det videre arbejde. Når vi sammen er nået frem til en plantegning, I kan se jer selv i, kan vi også være behjælpelige med det videre arbejde med 3D-visualiseringer, arbejdsgrundlag osv. Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter kan vi bistå jer i hele byggeprocessen fra idé til færdigt byggeri.

FÅ LAVET JERES ARKITEKT-PLANTEGNING PROFESSIONELT

Hos HANSEN – Ingeniører & Arkitekter sætter vi vores kerneværdier om troværdighed, kvalitet og ordentlighed højt. Vi leverer derfor professionelle arkitekt- og ingeniørydelser med afsæt i en god og ærlig dialog med vores kunder.

Er I i tvivl om, hvorvidt I har brug for en arkitekt-plantegning til eksisterende byggeri eller nybyg? Så står vores kompetente arkitekter og ingeniører altid til rådighed med råd og sparring. Kontakt os for en ganske uforpligtende dialog om jeres byggeprojekt. Vi sætter pris på jeres tid og besvarer altid henvendelser indenfor 24 timer.

A22-007

Bolig: 220 m2

Plantegning hus, plantegninger

A22-034

Bolig: 228 m2

Plantegning, arkitekttegnet hus

A23-001

Bolig: 245 m2

Plantegning

A22-023

Bolig: 205 m2

Plantegning

Kontakt Hansen Ingeniør + Arkitekter

Kontakt Hansen Ingeniør & Arkitekter idag for en betingelsesfri dialog omkring netop den rådgivning du har brug for.
Uanset om du har brug for et godt råd eller et overslag på en specifik opgave, står vi altid til rådighed.
Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et svar på din henvendelse!

Dennis KallestruP HaNSEN

Dennis KallestruP HaNSEN

Indehaver / Diplomingeniør

Mere om Dennis

Dennis er indehaver og stifter af HANSEN – Ingeniører & Arkitekter i 2016 og Rådgivende Ingeniør. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015 med speciale i byggeledelse. Desuden har Dennis Svendebrev som tømrer fra 2010. 

Ole Haaning

Ole Haaning

Diplomingeniør

Mere om Ole

Ole er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2015. Ole har speciale i energi- og indeklima, og desuden Svendebrev som murer fra 2007.

Mads Bak-Jensen

Mads Bak-Jensen

Civilingeniør

Mere om Mads

Mads er uddannet Civilingeniør fra Aalborg Universitet i 2018 med speciale i konstruktioner. Derudover har Mads Svendebrev som tømrer fra 2009.

Steffen B. G. H. Nielsen

Steffen B. G. H. Nielsen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Steffen

Steffen er Tegnestueleder. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2017. Steffen har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2007.

Louise Kallestrup Hansen

Louise Kallestrup Hansen

HR / Marketing / Kommunikation

Mere om Louise

Cand.Mag. fra Aarhus Universitet i 2014 med speciale i dansk herunder kommunikation, sprog & kultur- og medier. Hun har desuden en uddannelse i teoretisk- og praktisk pædagogikum fra 2017. Akademiuddannelse i Sociale Medier fra Erhvervsakademi Aarhus 2022.

Nadja Morell

Nadja Morell

Diplomingeniør

Mere om Nadja

Nadja er uddannet Diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Hun har speciale i design- og bærende konstruktioner.

Christian H. Jeppesen

Christian H. Jeppesen

Arkitekt og Bygningskonstruktør

Mere om Christian

Christian er ansat på tegnestuen. Han er uddannet Bygningskonstruktør i 2021. Christian har dersuden Svendebrev som tømrer fra 2014.

Lundborgvej 10
DK-8800 Viborg

Telefon: +45 27 11 26 17
E-Mail: info@dhri.dk

CVR: 39 90 58 84